![]() |
Re: Noua Dacia Logan: mult mai bine!
:dance::dance:Acea bagheta..cu putina vointa se da jos...celor care nu le place......e draguta si cu ea...fara ea nu stiu nu am vazut :lol:
|
Foarte reusita. Grila e un pic ciudata dar imi place! :D Daca puneau comenzile de la geamuri pe manerele de la usi sau altundeva decat consola centrala era superb. Sunt curios de varianta sport cum va arata si cum va presta.
O bulina alba pentru acest facelift. Deci numa berlina au modificat-o? Restu raman la fel? |
e reusit acest facelift... sg lucru ce nu imi place... noua emblema dacia.. park e desfacator de sticle
|
acum chiar merita banii:X
|
Quote:
|
sincer arata mult mai bine, si vad ca acum dau garantie 3 ani si prima revizie la 20.000
|
nu pot sa nu remarc inventivitatea romanilor..cand dai o fuga la iarba verde, faci un gratar alea alea shi dupa aia se cuvine o bere p care poti sa o desfaci in suportu special creat numit emblema dacia...e sunguru lucru care nu imi place..emblema..in rest e ok:)
|
Arata foarte bine noul model. Si fata si spatele arata chiar foarte bine. trebuia sa mai lucreze putin si la partea alterala, in rest foarte tare:shock:
|
oare cam la ce pret bate?oricum eu spun ceva peste 8000 de euro.Care stie cam cat,mi-as lua una dupa ce dau pentru carnet
|
ce jeg de masina ! din fata zici ca a fost facuta din barda ! urata e..pftyuuu
|
MDEA frumos arata chiar bine
|
Da zep asa e cand ai bani si masina...;) ...dar pt astia mai saraci este f bun acest logan...numai bine
|
Quote:
|
SV25MBN asta incercam si eu sa ii zic de golf...poate k omu nu are bani...si se multumeste cu atat...oricum acest logan este mult mai dragut dekt cel veki si cred ca se comporta bine si la drum...fata de sandero...care mi-au zis niste prieteni care au facut test drive...ca e km lenesa masina :cry:
|
este mai frumoasa decat cea de astazi,dar pacat ca nu au umblat si la motor sa il faca mai puternic
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning