![]() |
Cat spui ca ar costa spoilerul de pe solenza ? Cine l-a facut poate face dupa poza ?
|
Re:
Quote:
abtine-te -- kickass , nu-ti mai bate capu` ... cand n-ai cu cine ,n-ai cu cine ;) --- osirium .. arata foarte bine .. sunt curios cu ce jante o sa asociezi spoilere/pragurile si etc --- zicea cineva mai sus , ca spoilerul este prea alb :) poate vbesc prostii dar. .. spoilerul ala urmeaza sa fie adus la culoarea masinii ! nu ? |
Spoiler
Salut,
Spoilerul se vopseste bineinteles, culoarea alba nu va ramane pt ca intr-adevar arata nasty asa. In legatura cu jentile, ramane de vazut, sunt foarte multe de spus aici. Modelul de jenti se cumpara in functie de atitudinea soferului la volan si a masinii pe sosea. Sa speram ca pot sa va arat ceva total deosebit la primavara-vara. Pot sa va spun doar atat: Renault 5, an 86, ALpina Turbo GTI, 700 kg, 140 cp. Numai bine la toata lumea. ;) |
e frumusica dar cred ca mai bine era cu masca ei originala.Nu are rost sa o faci sa para prea agresiva ca nu-i sta bine :)
|
Re: Solentza tuning---din pacae doar fata
Imi place! sper sa alegi cu atentzie restul elementelor de styling!
|
un inceput bun :)
|
din pacate nu a mai continuat proiectul ca a lovit masina :( stiu pt ca este vecinul meu ;)
|
nasol!!!!!
|
whaaat tha fuck???? eu nu am auzit nimic...
|
ehhh........nu tre sa se stie :lol:
|
nu conteaza k a lovito....toata treaba este sa revina cu produsul final....si sal prezinte pt al vedea si noi;)
|
tocmai ca nu va continua
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:10. |
- Copyright 2026 4Tuning