![]() |
re: Ford focus 1.6l 100cp - soft si filtru sport
M-ai inteles gresit ..... treaba ar suna asa: nu te grabi sa arunci cu cifre pana nu ai o certitudine (nici macar nu se stie despre ce masina e vorba ..... decat Focus 1.6 .... insa care din ele :?:). Eu stiu cine sunt superchips, ce teste au, cum lucreaza si ce face bluefinul (am un tractoras turbo dotat cu asa ceva ;) ).
|
Re: Ford focus 1.6l 100cp - soft si filtru sport
Noh, ajungem la un consens ... :))
Eu nu am aruncat cu nici o cifra. Am nimerit topicul asta din intamplare. Chaiar nu am aruncat cu nici o cifra, doar sustineam oferta de pe site. Tu spuneai ca nu ai cum sa ajungi de la 100 de cai la 120 de cai prin softarea unui motor aspirat. Si iti dau 100% dreptate. Incercam sa iti explic cum sta treaba cu cifrele alea. Bem o bere? |
Eh ..... ne desparte o distanta cam mare, (trebuia sa ajung saptamana viitoare pe acolo) insa cu prima ocazie se rezolva daca e :). Zi buna in continuare si succes in ramura softurilor auto :).
|
resoftarea iti creste putere,dar la turatii f. mari-peste 5000rpm,unde folosesti motorul mai rar spre f. rar!ptr. liniute e buna,ptr viata cotidiana,nu prea se merita!:D:peace:
|
soft iti recoamnd de la Superchips am asa ceva pe masina chiar daca e 1.6 ti-vct ,daca vrei mai multe detalii da-mi un PM.o zi buna :D
|
filtru sport
buna
vreu sa cumpar un filtru de aer sport pentru un focus din 2001 16/16v ce marca imi recomandati si de unde as putea sal achizitionez. |
Quote:
|
1000 de euro pentru 100 de cai ? Man.. zi-mi si mie cum faci, la un motor aspirat, te rog mult.
Ma intereseaza. Ii platesc acum. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In bani astea poti sa duci motorul pana la 140-150 cp fara sa ai probleme dupaia cu celelalte piese.Dar nah nu e 200 e 150 |
Quote:
Quote:
PS: la motorul de 1.6 mai greu bolt-on. |
Quote:
Oricum am vazut si in romania firme care convertesc motoarele aspirate in turbo. In fine eu nu sunt de acord cu investitia asta sunt multumit daca scot 140-150 de cai dintr-un motor de 1.6 pe care in folosesc in fieacare zi! |
Quote:
PS: cu cei 1000 de euro solutia devine SWAPul motorului .... insa la banii astia, e ceva de cautat. |
Quote:
Da de 1000 euro gasesti Turbina GARRETT, si scoti mai mult de 100 cai |
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning