![]() |
Re: Opel manta vs pana in 200cp
Daca ne-om vedea vreodata, incerc si eu cu surata putin mai tanara, kadett gsi 2,0 8v 115 cai. Am stat langa urs 2,5, dar avand in vedere ca a ta e mai usoara....as fi onorat sa iau bataie de la o manta.
|
Vz ca G60-ul are kompresorul schimbat dar softul nu .. deci aer DA benzina NU ... s-ar putea k in forma acesta nici 150 cp sa nu aibe ...
Felicitari pt masina .. fatza de cum se misca la Calarasi e o schimbare cu 100% ... BMW Power :peace: |
Quote:
|
Quote:
|
Care ibiza de 160 cp ???
|
Quote:
|
Aha.
Ne-am vazut vineri dar nu stiam daca e vorba de aceeasi masina. |
Quote:
|
Quote:
|
Eu?
Nu. Ne-am dat iar???? |
Bai stati k mi se pare ca incurcati putin oalele..IBIZA nu e a mea si nici a lui Bluey,am zis k este a lui KIMI,din Inferno:???:
|
MANTA vs KADET GSI 150 CP 0-1
|
1 Attachment(s)
frumos in seara asta.. si oricum kadetu nu are numai 150cp .. are rotile pe 15.. fatza de 17 ale mele
si a fost doar o portiera intre noi.. si nu au fost 400m.. a fost mult mai putin. 3-a putin am apucat. la mine a 3-a e lunga rau si puteam sa recuperez. in fine.. ce a fost a fost astept revansa dupa ce imi rezolv cu pompa d abreiaj hidraulic.. mie imi curgea in masina lichid d frana.. si cu tamburii spate care sunt infranati :d si sa rezolv si cu plecarile mele ca 1-2-a au fost numai in limitare si patinaj :D oricum felicitari pt victorie. |
Gata au inceput scuzele?frate a doua cursa cand a plecat si el bine a fost 1 masina distanta:D...martorii destui.masina aia are 150 de cai.pana acum nu au fost probleme,cum ti-ai luato au aparut si problemele.in fine....hai sa fim fair play!
|
ok.. astept revannsa.. si daka s epoate pe 400m fix
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning