![]() |
Re: N E A G R A
Daca tot ai revenit cu picioarele pe pamant......las-o mai jos din suspensie...eventual alte arcuri...si cauta-i niste jante cu buza. O sa fi uimit de rezultat. Si astea de pe masina sunt misto, poti sa le pastrezi....dar sa le pui un distantier de 0,5-1cm sa iasa mai "afara". Astea sunt sfaturile mele...gusturile nu se discuta...tu iti faci masina cum iti place tie....ca doar e a ta si tu mergi cu ea. Bafta
|
ca sa o las jos din suspensie,trebuie sa skimb in primul rand gumele pt ca o sa imi frece la razele din spate.
ma mai gandesc. nu prea stau bine nici cu banii :( |
maine urmeaza sa primeasca un HU alpine.
ca sony nu ma mai multumea. o sa revin cu poze :) |
1 Attachment(s)
gata.
l-am montat. se aude demential fata de sony.") |
bv man imi place mult,pastreaz-o cat mai simplu ai un + de la mine ;)
|
mc,mc asa o sa si fac.
m-a luat valul cand am lipit alea,dar mi-am revenit :) |
asa... daca tot o cheama "neagra"... neagra sa fie! :)) like a stealth airplane
|
MC AMPHETAMINE, osa incerc sa o tin cat mai neagra pana reusesc sa strang bani pt ub H
|
4 Attachment(s)
dupa cum am promis poze noi si clare cu spatele si noul mp3 :)
|
fir-ar ale dracu ele de capace de oglinzi ce tot cauta acolo?:)) jos cu ele!!
|
le mai las pana vin din concediu.
sa comand unul pe stanga,ca e spart cel original. si o sa le dau jos. |
am si eu 2 intrebari :
1. cu ce ti'ai innegrit stopurile ? ..ca nu par cu spray d'ala de bazar 2. cat te'a ajuns mp3'ul ...(modelul ? ) ps. frumusica masina , cum zicea si nenea de mai sus , capacele de la oglinzi ..parca..nush ... :rolleyes2 |
cu ce ai vopsit etrieri?
|
@valex- stopurile le-am dus la un vopsitor profesionist nu le-am facut eu.
si sunt vopsite cu lac si 2-3 picaturi de emaur negru. sunt super ok. si mp3-ul m-a costat 750 ron cu tot cu transport e foarte desteapata scula :) @PH 33 RNR- etrierii am luat o vopsea de la tehnico-sanitare si ii zice "casa bella" vopselei. le-am vosit de 1 an jumate si nu s-au cojit delok dupa cum vezi. am dat vopseaua in 3 straturi. |
am vazut ca ai faruri cu angel FK; zi-mi si mie te rog daca ai avut probleme cu ele.
Am inteles ca se aburesc, asa e? Mi-ai recomanda sa-mi cumpar asa ceva sau stii daca sunt mai bune Dectane? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:55. |
- Copyright 2026 4Tuning