![]() |
Re: Oferta RECONDITIONARE JENTI prin sablare si vopsire cu pulbere in camp electrosta
260 ron per.bucata sau toate 4?
|
Re: Oferta RECONDITIONARE JENTI prin sablare si vopsire cu pulbere in camp electrosta
260 ron toate 4, aliaj 16"
preturile difera in functie de dimensiune si material (tabla, aliaj) le`am copiat de pe prima pagina: 14" - 140-180 RON 15" - 180-220 RON 16-17... 220-300 RON |
1 Attachment(s)
Salut
Ma intereseaza si pe mine cat ma costa pt niste jante pe 16 in 5 spite vreau sa vopsesc spitele si interiorul jante fara buza k e nikelata in negru as prefera , a si jantele sunt noi si zimi daca se poate sami lasi buza nichelata, |
Quote:
|
ai PM ;)
|
Recomand 100% acesti baieti, fac treaba excelenta si la super pret!
|
Salut,
Vreau si eu sa vopsesc in camp electrostatic un set de 4 jante de aliaj pe 15" culoare GUN Metal. Care este pretul si cum facem? |
Salut,
Vreau si eu sa imi vopsesc jantele in culoarea masinii (alb sidefat) jantele sunt pe 17 iar masina este cea din semnatura Poti sa vopsesti si etrierii? As vrea gold perlat Te rog sa imi spui si cat ma costa si cat timp dureaza. Ma intereseaza daca pot sa vin dimineata si sa plec seara Multumesc |
Quote:
Pot sa vopsesc alb dar nu stiu daca este alb sidefat. Este alb 9004. Pretul este de 260 lei+TVA / set Pot sa vopsesc si etrierii, chiar si discurile sau tamburul. Am si vopsea auriu. Dar nu le demontez eu, va trebui sa vii cu ele demontate. Daca ma suni inainte sa te programez le putem face intr-o zi. |
Nu stiu ce inseamna alb 9004.
Cu etrierii demontati iti dai seama ca nu am cum sa vin ca doar vin cu masina... O sa te sun inainte sa stabilim cum facem pt ca masina o sa stea pe butuci pana e gata Merci |
!!! NOU !!!
Pentru cei care nu au timp sa vina pana la noi in cursul saptamanii, pe site-ul nostru am creat un forum unde putem organiza transporturi din diferite zone ale tarii daca sunt mai multi clienti interesati. Alte detalii : http://aplsteel.webs.com/apps/forums/ |
Salut. Cat ar costa sablarea unor jante de tabla pe 16" si vopsirea in negru lucios sau mat?
Jantele nu sunt indoite dar prezinta pe alocuri urme de rugina de la stat prea mult prin garaj. :) Cam cate ore fac din Bucuresti pana acolo? |
Pretul pt un set de jenti tabla pe 16" pana la 8J este 220 lei + tva.
Bucuresti - Sf Gheorghe 220 km (2.30-3 ore) |
7 Attachment(s)
salutare - am fost si eu pe la baietii din sf gheorghe cu doua seturi de jante - un set al meu iar un set al cuiva din bucuresti - am ajuns pe la 8juma dimineata cand s-au si apucat de treaba - am plecat seara la 8juma dupa ce s-au racit - la ora 15.30 a terminat de sablat toate cele 8 jante - apoi a inceput procedeul de vopsire.
Aveti mai jos poze in ordinea operatiunilor: 1. stare initiala 2. janta sablata 3. in campul muncii 4. fulgi de nea pe janta mea 5. scoasa din cuptor si racita 6. produs aproape finit I 7. produs aproape finit II ce sa va mai spun .. pana si apartul foto a prins sclipici :) multumesc baietilor de la apl steel |
Un Up si de la mine f seriosi Vopist un set pe 17 negru lucios au iesit super ok o sa pun si poze... kiar merita cei 400 de KM .
O zi buna! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning