![]() |
Re: Maxtra trece la lucruri concrete GP 125 – o motocicleta chinezeasca de competiti
Quote:
Quote:
|
Re: Maxtra trece la lucruri concrete GP 125 – o motocicleta chinezeasca de competiti
Conteaza nu numai proiectarea ci si controlul calitatii, nu prea mai conteaza ca e facut un lucru in germania, anglia, china.... si apropo mai mult de 85% din electronicele din casa pe care le aveti sunt facute in china de firme japoneze sau coreene pt a scadea preturile de productie, asa ca vor putea macar sa se califice cu tot ce au copiat de la altii, dupa aia sa vedem ce progres vor face.
|
Am rămas cu concepţiile preconcepute că tot ce e chinezesc e prost, da'... mai există şi lucruri bune. Oamenii nu intră la GP125 cu gându' să câştige campionatu' din primu' an. Este o lansare într-un sport nou pentru ei, au nevoie de timp de acomodare, au nevoie de o dezvoltare a proiectului, de maturizare a echipei, etc.
|
e lucru chinezesc si cu asta am zis totul
|
Quote:
|
Quote:
|
aaaaaaaaaaaa.....nu shtiu ce o sa iasa...o sa vedem
|
Parerea mea este ca are potential,sa nu uitam ca pilotul francez Alexis Masbou al firmei Loncin a punctat la clasa 125cc,ceea ce romanul nostru Robert Muresan nu a reusit pe o motocicleta Aprilia (lasa ceva de gandit):tenisclap
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:25. |
- Copyright 2026 4Tuning