Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

HaZArD 27-04-04 13:47

Quote:

ce maiba te opreste politia ii dai 100 000 si gata

Klaaar :lol: sapt trecuta au alergat 2 tablagii cu o berlina ce arunca segmentii pe esapament dupa delfinariu, ca cica am trecut pe rosu dupa tramvai si am scapat cu 100.000:))

X-ray-eyes tu ai o nova rosie cu X-ul ala pe luneta???

Gabi 27-04-04 19:00

...are chiar un Opel Astra :)

X-Ray-Eyes 27-04-04 22:31

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
...are chiar un Opel Astra :)

:peace:
Asha e .. ai un suc de la mine ...

Psycho 27-04-04 23:12

la `s k vine alegerile :) vine nu vin k o sa iasa tot m@z&$* ... si o sa faca ei strazi .. oricum sunt cateva bulevarde pe care daca mergi te mananca talpile .. cel putin pe mine da :DDD

HaZArD 28-04-04 00:11

crezi ca le face pe toate?:))....pai atunci dupa 22:00 o sa auzi un 7000rpm la fiecare 10 min peste tot in cta :), deja vad ca pe mircea nu se inghesuie gaborii si tot aud din ora in ora ceva...ce ziceai de mancatul talpilor:)))))

Gabi 28-04-04 11:26

Andreiushu': astept sucu' sambata/duminica. Cand vrei tu :D

Viper_VT 28-04-04 14:53

ok

ok dar l-ati vazut pe GECu facandu-se cu careva ca vad ca si-a facut masina aia doar de ofu lumii , nu l-am vazut pe la vreo liniuta :) :)

Psycho 28-04-04 23:15

ahamz .. da .. a participat la cateva liniutze in \"cadru restrans \" if u know what i mean :) .. dar .. mashina e de nopta 11 + hai zi k nu`i asa si te scuip :D

Psycho 28-04-04 23:28

on topic apropo de accidente .. nu o sa uit niciodata seara in care .. :

a venit ala cu dodge stealt si l`a rupt .. apoi ala cu mithbishi 3000 gt ... si cielo ... :) da rupt pana a picat cutia ... jos palaria :D

Psycho 28-04-04 23:42

si sa nu uitam .. de tipu` cu cielos si cel cu tigra care au stat bot in bot si au dat burn`out ... impingandu`se unul pe altu ... weppa ... O lume Nebuna :))

X-Ray-Eyes 29-04-04 02:06

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Andreiushu': astept sucu' sambata/duminica. Cand vrei tu :D

Duminica ... Sambata .. eu o sa fiu in Neptun - Jupiter ...
Stam la o vorba , la o terasa ... mai sunt cu niste prieteni care se baga si ei la LR si dau eu sucul !

Psycho 29-04-04 08:54

wepaaa face sad`u cinste la suc ... :)) sad`ule .. respek .. ami iau si eu pe cineva cu mine daca`i moka :D

X-Ray-Eyes 29-04-04 09:56

Hai ca atzi luat-o off-topic rau de tot ..
De la accidente si X Versus Y am ajuns la Sucuri ...
Lasa ma Psycho ca iti dau si tie un suc ... cu toate ca tu imi esti dator cu un suc ...
Dar cu prietenii tai ce am ?
Maine - Poimaine imi spui ca sunt dator sa iti dau masina sa ii dai jar !

Just Kidding !!!

Gabi 29-04-04 09:58

X-Ray: din pacate nu mai ajung la mare. Tre' sa raman in Bucuresti.

PS: la vara sotto o comitem (da' nu cu suc :twisted:)

HaZArD 29-04-04 10:39

Hehe, da BMW3 vs. Accent coupe galben cu nr de B?treaba-treaba, BMW a muscat putin din stalp la bariera cu proeiectoru' cred , si a si pierdut:))...nici macar masina lui nu era:)) Sau berline vreo 2-3 vs. VW transporter diesel, i-a facut muci VW, ce-i drept in parcare

Intrebarea e dc a vazut cineva vreunu care sa sara din parcare pe nisip la liniutze, stiti voi cand mai e putin si se termina parcarea si franezi cam tarziu:))

All times are GMT +2. The time now is 21:31.

- Copyright 2026 4Tuning