![]() |
Re: Chevy Aveo
Stopurile cu transportul in Romania ar fi 200 USD. Trebuie sa ma interesez cam cat ar mai costa taxele vamale. Ar fi de preferat o sursa din UE, asa nu mai trebuie platita si vama.
|
Si farurile am impresia ca sunt pt Kalos, nu pt. Aveo.
|
Quote:
|
Quote:
|
cat te-a costat toba?
|
600 lei, cu tot cu manopera
|
Quote:
|
|
Quote:
Ce nesimtit sunt! Pai in primul rand multumesc ! |
2 Attachment(s)
some photos....
|
Doar stii ca acum va trebui sa dai detalii. :D De ce e partea de sus mai in interior, cine ti-a confectionat-o sau daca e gata facuta, daca se gaseste si pe negru, daca se gaseste doar fagure si nu cu sigla Chevrolet, etc. Nu ma omori, omule. DETALII ! :D E prima grila aftermarket care o vad pe Aveo sedan.
|
salut frate sa`mi zici si mie de unde ai luat grila aia sunt interesat de ia chiar imi place cum arata detin si eu un aveo pe visiniu :D:Pte rog sami bagi si mie id in lista [email protected] si sami lasi si mie un mesaj ceva te rog
|
Chiar vrem detalii! Unde putem gasi plasa cu decupajul acela?Sau nu e plasa?
|
http://www.autoschrott.ro/ , de aici am luat plasa, de montat a montato un prieten care este in domeniu.
Capota vine pe plasa, de aceea sta putin indoita sus, dar dak te uiti din fata, nu din lateral nu se observa. Un montaj mai bun de atat nu se putea realiza. Fagrue gasesti si prin alte mii de parti, cauta. |
salut frate zimi si mie ai cumparat plasa aia tip chevrolet asea si ai prins`o in partea de jos dara cu bara aia de`la mijloc unde vine stema dela chevrolet cum ai facut????
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning