![]() |
Re: Am nevoie de ajutor!
Quote:
Ontopic:Te sfatuiesc sa urmezi sfaturile lui anaconda, te indruma pe drumul cel bun. vb peste 1 an de la achizitionarea unui A4. Salut |
Quote:
Nu ati vazut ca acuma este o moda cu LEDURI pe orice model de masina !!:shock::rolleyes2:twisted: Oricum la cat de mult costa am auzit si eu ca ar fi unele probleme !!! :idea::arrow: |
Abia astept sa ma fac mare sa-mi cumpar masina cu leduri:D:D:D
Numai mie mi se pare mizeria aia de far cu leduri o porcarie si-o tiganie inimaginabila??? |
Am fost cu el azi la Audi si sincer nu prea la incantat, iar pentru el nu au nici o valoare led-urile alea.
Din cate am discutat cu el iar place un S320 CDI, si chiar acum ma uit pe mobile.de si vad ca, consumul mixt este de 7,7% (dar nu prea cred :D). Oricum a zis ca daca sare de 9%... sa zicem un 10-11 merge ca totusi e un S-Klasse. Vreau sa stiu concret ce probleme se verifica des la Mercedes-Benz S 320 CDI (modelul anterior celui nou) si nu cum s-a facut pana acuma: unu zice ca e bun, altu ca e rau dar nimeni vad ca nu zice concret ce si cum. |
hmm, parca ceva probleme pe la magazia de cd-uri...suspensia pneumatica?oricum S-ul vechi nu a fost asa reusit fata de asta nou, dar oricum ceva peste concurenta
|
anaconda vad ca stii destul de multe, ce-mi poti spune despre Bmw 525d E60?
Last edited by Xel'Naga; vezi ca deja ceri prea multe ... si te cam departezi de subiect !! ;):arrow: Daca incepi sa ceri pareri pentru diferite MARCI DE AUTO te rog sa faci alt topic !! :rolleyes2:idea::arrow: |
Sincer poate anaconda stie multe dar nu as lasa 30.000 pe mana unui copil de 16 ani. La suma asta sa se duca sa faca 10 drive-testuri sa se hotarasca in fine pers respectiva dupa cum spui tu nici Bentley nu cred k o sa il faca fericit k interiorul de alfa 159 e superb mai ales pielea rosie, audi A4 modelul nou nu l-a incantat BMW nu intra in discutie e cam exagerata treaba.
|
Pana la urma a cumparat Volvo S60 D5 nou. Multumesc tuturor de ajutor si imi cer scz Xel Naga... dar is si eu mai nou pe forum :D.
Numai bine. |
Quote:
Nici o problema MAN , toti invatam din mers .:D;):arrow: Se inchide TOPICUL deoarece omul a gasit masina !! ;):idea::arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning