![]() |
Prima oara m am enervat ...la citirea postului lui wise_guy...dar am stat si m am gandit mai bine...si sa stii ca pana la urma ...e absolut normal ce fac si ce zice...
El este de la firma aceea Wizards...si vrea sa si vanda marfa...lucru posibil intr-un fel sau altul .... |
Te poti enerva sau nu, asta conteaza mai putin, important este sa prinzi mesajul! Dupa cum ai vazut nu am facut referire la nici unul din brand-urile pe care noi le reprezentam! Este vorba despre informare si corectitudine vis-a-vis de client!... Cat despre\" firma aceea Wizards\" sau \" lucru posibil intr-un fel sau altul\" prefer sa nu fac nici un comentariu si sa vorbim mai tarziu.Sincer nu vreau sa comentez nimic la modul asta, cauta-ma la dB si dupa ce ne vei cunoaste mai povestim!Si pana la urma, ce sa ma mai agit eu...sa primeasca fiecare ceea ce merita!
|
Te poti enerva sau nu, asta conteaza mai putin, important este sa prinzi mesajul! Dupa cum ai vazut nu am facut referire la nici unul din brand-urile pe care noi le reprezentam! Este vorba despre informare si corectitudine vis-a-vis de client!... Cat despre\" firma aceea Wizards\" sau \" lucru posibil intr-un fel sau altul\" prefer sa nu fac nici un comentariu si sa vorbim mai tarziu.Sincer nu vreau sa comentez nimic la modul asta, cauta-ma la dB si dupa ce ne vei cunoaste mai povestim!Si pana la urma, ce sa ma mai agit eu...sa primeasca fiecare ceea ce merita!
P.S. Intra pe www.wizards.com.ro, vezi ce brand-uri sunt acolo si in caz ca te pricepi un pic iti vei da seama ce reprezinta acele companii in domeniul IN CAR ENTERTAINEMENT! Si daca nu iti spun eu: LIDERII!! |
....Oricat am incercat vad ca nu am reusit...sa nu par nesimit sau sau ca mesajul meu sa nu para o acuza sau ofensa...
Chiar a-s vrea sa te cunosc...si sa stii ca ma pricep ...si stiu care sunt lideri...dar cu o chestie nu sunt de acord... JBL ...este o firma f. buna...face lucruri de calitate ...si seria CS...mie mi sa parut o serie f. buna... CS-1200-T ...este un sub. fff.. bun si ieftin...este pt. toti... Fac referire la el ...pt. ca de el am dat de cele mai multe ori... Multumesc! |
Incearca sa-l scrii tu in browser! :wink:
|
Hai pe la noi sa-ti arat un sub ffffffffffffff ieftin si care este ca nimeni altul in piata , JL AUDIOW1. 299 + TVA 10\"! Iar daca te pricepi cum nu ma indoiesc de altfel vei stii sa apreciezi un lucru f bine facut!
|
O sa trec , sper cat mai curand...
Cunosc acel model , dar sincer doar din vedere ...nu l am auzit niciodata la treaba....in privinta pretului...........eeee cam piperat...fata de cs1200t...dar imi dau seama de ce.Firma/calitatea...CAT DAI ATATA FACE... In orice caz multumesc de invitatie ! |
Poate a fost o confuzie W1 la 299 RON + TVA! Piperat???
|
Lool :D In primul post lipsea RON ul si sincer si eu ma gandisem la euro sau para :lol: Nu am ce zice ...bun pretul :P
|
Bine acum daca eram putin mai atent la model totusi vedeam ca nu are cum sa fie pretul in euro sau para :oops: Dar e bine ca s a lamurit :P
|
Voua va place CS1200T ?
Am si eu o nelamurire,pe site vad ca incinta apare sub alta forma decat cele din magazin.Pana la urma e imbracat in mocheta sau nu? Eu l-am ascultat si nu mi-a placut deloc. |
Ma abtin cu greu sa fac o precizare in cazul seriei CS... Daca sunt multi proprietari de asa ceva nu inseamna ca sunt bune. Sunt ieftine si accesibile. Bune, in nici un caz. Suna tare (discutabil) si fac zgomot (sigur) e una. Pana la \"sunt bune\" mai avem cale foarte lunga.
|
deci eu nu inteleg ceva !! de cand jbl a devanit o firma de ....... :oops: pai parca au castigat si ei cateva concursuri ? nu??k fiecare firma are mai multe serii pt diferite buzunare si calitati asta asa e, dar dak luam seria de top jbl (gti ) si comparam cu alte firme ,totusi .........preturi bune ,calitate buna si......cei mai important sunet bun ! eu asa zic ! totusi au trecut ceva ani din 1946 de cand James Bullough Lansing si cu Wiliam H.Thomas au infiintat JBL.inc eu cred k totusi firma stie c face!si acuma fara suparare pt altii sau pt wizards sau alti importatori ,p langa jlaudio mai exista si MTX care sincer sunt mult mai bune zic eu si mult mai ieftine decat jl si mai e si ground zero (dar sincer nu prea imi inspira mie incredere) si va mai pun si alta intrebare de ce jlaudio si poate alte firme nu dau nici p site date cum ar fi raspunsul in frecventa ????jbl furnizeaza grafice !deci .......concluziile le trage ti voi! sa va mai zic ceva ,pretul care \"reprezinta \" si calitatea nu e cel real ,pt k in cazul celor de la jlaudio si repet nu numai ,se plateste (mana de lucru ,made in USA) si renumele .Logic k pt un american nu e o durere sa dea 1000$ p un jl w7 13 dar pt un roman sau european nu e tot aia , jbl face in china (unde e mana de lucru mai ieftina) deci se gandeste si la piata europeana . eu sincer sa fiu mi as lua un jl w7 dar e prea scump si atunci ....alt ceva (jbl :lol: )
|
Am ascultat si eu vreo 2-3 JBL-uri in diferite cutii si am ascultat si 12W7. Pot sa spun ca diferenta din punctul meu de vedere este colosala. Dupa ce am ascultat JL, nu m-as mai intoarce niciodata la Alpine, JBL ...din punct de vedere SQ. Desigur, sunt si alte marci pe care nu le-am auzit inca. In ce priveste puterea suportata de catre difuzor, sa va zica Relu cum e cu 6000W in 13W7 :D !
|
:shock:
6000W in 13W7!!!! Si-a facut Saxo upgrade la amplificator :?: Compara GTi 12 cu 12W7 de la JL :!: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:55. |
- Copyright 2026 4Tuning