Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Shaormarii (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/82298-shaormarii.html)

valib 27-06-08 07:47

Re: Shaormarii

Timisoara: ZET (in complexul studentesc)

trafy-vr6 27-06-08 11:10

Valcea: Con Tutto ( e imbarligata, printre niste blocuri, pe o straduta, pt cei din valcea : langa fostul Forest, Rodin )

Opportunity 27-06-08 14:49

O shaorma buna mai e la kogalniceanu, da daca vreti marimi mari incercati maverick :D

shaid-kid 27-06-08 18:49

Cea mai buna mancata de mine in statia autobuzului 300 la piata 1mai. Ieftin mult si bun.

tudo 27-06-08 23:22

salut baieti, cu ocazia acestui thread mai postez si eu ca s-a prins panza de paianjen :))
despre asta vorbeati voi? https://www.youtube.com/watch?v=g9jrimlKVH0
( sper sa nu va bag in melancolie :D )
o saorma foarte buna si mare era la pinoccio (la titan) dar au daramat javrele toata terasa sa puna pamant cu iarba :|

NWZeu 28-06-08 00:21

Cea mai tare din oras era facuta la Floreasca la Genin, dupa ce s-au mutat, s-a terminat cu "distractia" :(, ramane OK la Maverick (70% din timp), la Dines exceptand ca e mica e plina de surprize iar comportamentul vis-a-vis de client mai lasa de dorit, la Dristor e mica (50% din timp buna, PS: nu e kebab ce fac ei acolo insa ei asa considera), la Chicken Staff este naspa, in schimb muschiuletul picant de pui cu sos e foarte tare, la Iskender e o mare dezamagire .... daca am uitat de vreuna mai cunoscuta o sa revin cu alt post :D ....

negoitacata 28-06-08 20:18

Ce-a mai buna shaorma mancata de mn a fost tot in Costinesti(La Ismail)

Skma 28-06-08 20:44

Quote:

In Ploiesti, peste drum de Posta mare sau la rotiserie in spate la catedrala!
La ultima ma duc doar cand coada e f mare la posta
Subscriu !:lol:

leonard 29-06-08 15:40

io mananc frecvent shaworma:) sunt fan.....
in constanta la famous e cea mai buna shaworma...si mare , iar la papa bun face cel mai bun souvlaki insa la shaworma sunt cam praf...
pofta buna:P

vacaroz 30-06-08 17:16

Quote:

Originally Posted by negoitacata (Post 1618520)
Ce-a mai buna shaorma mancata de mn a fost tot in Costinesti(La Ismail)

am lucrat o vara intreaga in costinesti si eu nu stiu unde e ismail asta :D in schimb mancam cate 1-3 portii de hamsii pe zi.cum aveam fast food unde lucram i`mi preparam eu ce shaworma preferam :D la sfarsit de sezon eram atat de satul de shaworma incat preferam chiar si cartofi prajiti :) cea mai buna shaworma am mancato in mamaia acum 4 ani.undeva pe langa parc, era magazinul unui turc, si avea si alte specialitati (baclava :rolleyes2 )cand a venit randul meu.. ma intrebat turcul cum o vreau...ardei iute, eu da, sos picant, eu da, ce mai era pe acolo tot iute eu da. se uita ala la mine la sfrsit si zice ceva de genul. asa da, cum i`mi place mie sa`ti crape maselele (tin sa precizez ca mananc foarte picant) dar cand am gustat din shaworma tipului... am crezut ca inebunesc.oricum mi`a placut foartemult. si ar mai fi ala de berbeaca de la posta de acolo.foarte foarte buna.si am mai amncat una preparata de un araboi acasa :D si aia fooarte buna

gelu_r 30-06-08 20:25

Quote:

Originally Posted by shaid-kid (Post 1616814)
Cea mai buna mancata de mine in statia autobuzului 300 la piata 1mai. Ieftin mult si bun.

au fost ieftini ca acum sunt normali si nu mai e asa buna./.au avut 100 mii shaorma mare siti dadea si suc..dupaia 100 mi shaorma mare fara suc...acum 130 mii shaorma mare fara suc :)

Bengy_BLS 01-07-08 17:36

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1613004)
In Ploiesti, peste drum de Posta mare sau la rotiserie in spate la catedrala!
La ultima ma duc doar cand coada e f mare la posta :mrgreen:

si io subscriu > Hai la SHAROMA shantzule :))

TFK 04-07-08 10:53

constanta : e un terasa mica(k) langa politie cea mai buna shaworma mancata de mine :D

bmwm5 14-07-08 13:19

Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 1615049)
aia cu tzatzichi nu e gyros? intr-o pita mai groasa

am mancat la greci gyros.vrand sa fac o comparatie cu shaorma noastra(daca o pot numi asa).e groaznic.lipia e mult mai groasa si aromata,plus ca nu are nimic in comun cu shaorma,poate doar carnea.
revenind la subiect,cea de la Genin din Floreasca imi placea cel mai mult,acum am ramas la cea de la Dristor,dar mai accept sugestii.
sa nu uit,cati va faceti acasa shaorma?macar asa de proba

Trickz 14-07-08 13:55

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1644348)
sa nu uit,cati va faceti acasa shaorma?macar asa de proba

Eu:lol: cand e coada mare la foisor la Dines, trec pe la non stop, iau ingrediente si imi fac singur:)

All times are GMT +2. The time now is 01:32.

- Copyright 2026 4Tuning