![]() |
E treaba ta Tazzy. Eu unu nu m-ash risca sa fac gestu asta :anger: (traba cu mashina din contrasens si tu cu motoru). Iar ca sa nu strici evacuarea, da-o jos si pune o tzeava in locul ei. Dupa ce bagi in boala vecinii shi intaratzi garda, pe urma potzi sa-tzi pui la loc toba :poke: PEACE !!!
|
deah... faza cu evacuarea char o fac... tu ce faci.. ? vii pe 22 pe la galatzi... ;)
|
Nu cre ca o sa ajung... tre sa plec pe la bucuresti si sa raman o perioada pe acolo... dar cine stie :roll: .... poate voi ajunge si eu pe 22 :wink: . Apropo ce motor ai ?
|
enduro in 4 timpi... de nuj cati cai putere :D
|
care-i faza cu enduro asta? macar zi si tu cati cmc are :!: :?:
|
In romania am o honda de prin '70 125cc enduro... dar pe 22 am sa vin cu o yamaha XT-125R, 4timpi, 2005... shtie mai multe asta.. :D
|
Dragutz bondarul :D . Dar din cate vad ai 17 ani. Cum ieshi tu cu astea pe shosele mey Tazzy :?:
|
un pui de ghost rider .. vii in galati ca vindem bilete pentru femonemul asta numit tazzy :lol: :lol: :lol:
|
Ia noroc k nu pot sa injur shadow... :) o sa me vedetzi pe la 20 de ani k ai dau teroare lu Ghost Rider... sper sa mai traiesc pana atunci.. :))
|
Cum ma \"sper sa mai traiesc pana atunci\" ? :shock: Eshti chiar asha de pesimist? Vezi-tzi de treaba ta... ia-tzi permisu... shi cine shtie?! Poate o sa fii shi tu vreun RIDER adevarat. Pana atunci calmeaza-te!!!
|
Katana cu Ghost Rider e alta faza... nu este doar un rider adevarat... defapt... nu este un rider... :D Intreaba shi u de fimul lui Ghost Rider... shi ai sa intzelegi de ce am spus \"sper sa mai traiesc pana atunci\" :) PEACE :peace:
|
referitor la motore:potzi sa ai tu mama lumini aprinse si mama sunetului din evacuare,daca soferii sunt nauci n-ai ce sa le faci.Io m-am dat vara asta cu o Honda de 400 care urla infenal (ca una de 600 si) si tot mi-a taiat calea un b......u si n-am mai putut sa-evit si iote asa m-am tavalit.deci cu motoru tre sa fii atent si la drum si la soferi si la tot ce misca :roll: .........asfalt uscat!!!!!!!!!!!!!!
|
acum sa terminat cu gluma... miam luat KTM 650 Super Motard... cu asta chear k tre sa fiu atent... ne vedem sambata la event...
P.S. : Eu o sa fiu ala care o sa aiba garda in spate tot timpul... :)) |
Ieri a avut loc un accident super naspa pe calea prutului. Cica un Audi care avea \"doar\" 140 la ora, a derapat de pe linia de tramvai si a intrat intre un stalp si o remorca parca. I-au sarit si pinioanele din cutia de viteze, masina arata de parca ar fi explodat.. Nu stiu exact cati au murit.
Oricum, ideea e sa fiti atenti la liniile de tramvai, sa nu cumva sa pierdeti controlul masinii si sa nu-i dati nici in gura. |
Eu m'am dus pe 6 Martie pe linia de tramvai cu motoru.. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning