Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Corrado - Vr6, '94 (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/8214-corrado-vr6-94-a.html)

corrado-vr6 20-09-05 11:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BMW-M-Power\"
super... felicitari... cam cat ai bagat in ea pana acum??????????/

De bagat in ea s-a bagat mai mult de cat a costat masina si probabil ca pana termin o sa mai bag inca pe atat, nu pot sa dau preturi exacte pt ca sincer nici eu nu mai shtiu :roll: Refacera motorului a costat peste 200 mil, cauciucurile au fost vreo 40mil, maruntisuri de vreo 100mil :? , 500 de euro ambreiajul, vreo 250 euro filtrul, muzica a fost vreo 4000 de marci cand a fost cumparata, sunt noi toate blocurile optice (fata-spate), grila si prelungirea spoiler vreo 400 euro si asa mai departe... Multumesc de apreciere oricum :wink:

corrado-vr6 20-09-05 11:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Flow\"
Cutie Syncro 5+1 short-shift(modificata) noua

sunt shi eu curios ce modificari a suferit ? :?:

Dupa cum vezi paranteza (modificata) este dupa Short-Shift, kit care era pe ea cand am luat-o. Pentru ca nu are asa ceva din fabrica unii ar considera asta modificare :lol:

Sc0OTeR 20-09-05 11:48

Felicitari, ai o masina frumoasa. Ai de gand sa ii montezi un bodykit, ca arata ciudat doar cu buza fatza... :roll: :?:

corrado-vr6 20-09-05 11:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Sc0OTeR\"
Felicitari, ai o masina frumoasa. Ai de gand sa ii montezi un bodykit, ca arata ciudat doar cu buza fatza... :roll: :?:

Mersi. Da normal, dar de exterior ma apuc doar dupa ce termin cu tot ce tine de motor si la sfarsit interiorul si muzica noua. Ma intereseaza in primul si primul rand cum merge :twisted:

maryo 22-09-05 09:02

Felicitari pentru masina!
Rara si frumoasa! E o super masina iar in anii cand a aparut a fost catalogata drept una din cele mai tari masini!
Arata superb!
Inca o data felicitari!

corrado-vr6 22-09-05 14:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maryo\"
Felicitari pentru masina!
Rara si frumoasa! E o super masina iar in anii cand a aparut a fost catalogata drept una din cele mai tari masini!
Arata superb!
Inca o data felicitari!

Multumesc foarte mult pntru aprecieri. Sunt constient de potentialul masinii, dar exista si dezavantaje, astept mult piesele cand le comand sunt scumpe. totusi cand ma urc la volan parca nu mai sunt importante \"maruntisurile\" astea. mersi inca o data :wink:

TheSinner2 22-09-05 18:35

200 mil in motor? sa fim seriosi.. e maxim 2000 euro unul nou.. adik 70 mil... 250 euro filtru de aer.. mda.... te pregatesti de vanzare? si vii cu preturi mari sa ne impresionezi? :roll:

corrado-vr6 22-09-05 21:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TheSinner2\"
200 mil in motor? sa fim seriosi.. e maxim 2000 euro unul nou.. adik 70 mil... 250 euro filtru de aer.. mda.... te pregatesti de vanzare? si vii cu preturi mari sa ne impresionezi? :roll:

Probabil cunosti mai bine preturile hard-disk-urilor si al altor componente de calculatoare decat pe cel al pieselor auto. Vorbeam de preturi ale unor piese noi, nu luate de la Shrot-uri. Nu m-am apucat sa ma laud, omu' m-a intrebat. Daca imi aduci tu motor VR6 NOU cu 2000 de euro ti-l cumpar pe loc. Si pretul pentru un filter-charger K@N la motorul meu este de 250 de euro. Intereseaza-te si cearta-ma pe urma. De acum o sa dau informatii pe PM ca sa nu-i deranjez pe \"baietii\" care STIE ei mai bine. Cauti \"prishina di bataii uai\"???? :boxing: :ciggy:

TheSinner2 22-09-05 22:10

mda... mergi pe privat.. poate te crede lumea. \"prishina\" ? :lol: :lol: :lol:

corrado-vr6 22-09-05 23:27

Bai frate, n-am chef sa ma cert cu tine si nici nu am cum sa-ti demonstrez ca am dreptate pt ca esti prea departe. Daca ai vreodata drum pe la Brasov, vino si pe la mine sa-ti arat facturile. desi nu vad de ce ma strofoc atata pt tine. Sanatateee :blahblah:

PS Stau si ma gandesc oare ce ti s-a parut asa de mult? Sau poate nu ai da atat sau ti-e ciuda ca am dat eu (nu i-am muncit). E mai mare ciuda acum? Eu zic mai bine sa-ti cauti o ocupatie si mai lasa-ma cu off-topicurile

maryo 23-09-05 10:01

Re:

Bhei baiatule!
Tocmai am facut un motor de 1,9 TD de golf III.NUmai piesele m-au costat undeva la 40 milioane si crede-ma ca piesele pentru un VR6 sunt mult,mult mai scumpe.Am prieten cu VR6 si stiu ce vorbesc!Motoarele VR6 sunt ft rezistente dar crede-ma ca te cocoseaza numai o segmentare sa nu mai vorbesc de schimbat pistoane sau altele.Apropo de preturi-un piston nou pt un opel turbo -la magazin costa cam 8500000 si crede-ma ca la VR6 sunt mai scumpe plus ca sunt 6 si nu 4.Deci-fa un calcul!
Sa imi zici si mie unde e motorul ala NOU cu 2000 euro ca pe toti va aud ca bateti campii!Fii serios si intereseaza-te!
Salut!

Quote:

corrado-vr6 23-09-05 19:19

:D Mersi de ajutor. Oricum ne batem gura degeaba. Cine nu s-a apucat sa bage bani intr-o masina, sa o faca de la cap la coada, nu are de unde sa shtie ce cheltuieli implica asta.

Flow 26-09-05 12:44

Re:

Quote:

intradevar sunt multzi bani
asta nu inseamna ca nu este adevarat shi ca nu exista persoane care sunt dispuse sa bage atatia bani intr o mashina
il cunosc pe propietar(corradovr6) shi el face parte din acei putini care sunt dispusi sa bage bani respectivi pt simpla placere de a conduce :wink:

ps: daca vedeai mashina la bazar sau la vreun concurs puteai sa comentezi din moment ce e o simpla prezentare nu cred ca ar fi cazul sa mai faci afirmatii dintrastea :peace:

corrado-vr6 26-09-05 19:42

:wink: Mersi de ajutor, Flo

allex_19 30-09-05 19:25

Corrado Vr6 Cool

1 Attachment(s)
Marfa masina ..Super frumoasa sa o stapanesti sanatos ! tre sa vb sunt tare curios cum se comporta ci kitul de ambreaj si cutia modificata.

All times are GMT +2. The time now is 13:31.

- Copyright 2026 4Tuning