![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Felicitari, ai o masina frumoasa. Ai de gand sa ii montezi un bodykit, ca arata ciudat doar cu buza fatza... :roll: :?:
|
Re:
Quote:
|
Felicitari pentru masina!
Rara si frumoasa! E o super masina iar in anii cand a aparut a fost catalogata drept una din cele mai tari masini! Arata superb! Inca o data felicitari! |
Re:
Quote:
|
200 mil in motor? sa fim seriosi.. e maxim 2000 euro unul nou.. adik 70 mil... 250 euro filtru de aer.. mda.... te pregatesti de vanzare? si vii cu preturi mari sa ne impresionezi? :roll:
|
Re:
Quote:
|
mda... mergi pe privat.. poate te crede lumea. \"prishina\" ? :lol: :lol: :lol:
|
Bai frate, n-am chef sa ma cert cu tine si nici nu am cum sa-ti demonstrez ca am dreptate pt ca esti prea departe. Daca ai vreodata drum pe la Brasov, vino si pe la mine sa-ti arat facturile. desi nu vad de ce ma strofoc atata pt tine. Sanatateee :blahblah:
PS Stau si ma gandesc oare ce ti s-a parut asa de mult? Sau poate nu ai da atat sau ti-e ciuda ca am dat eu (nu i-am muncit). E mai mare ciuda acum? Eu zic mai bine sa-ti cauti o ocupatie si mai lasa-ma cu off-topicurile |
Re:
Bhei baiatule!
Tocmai am facut un motor de 1,9 TD de golf III.NUmai piesele m-au costat undeva la 40 milioane si crede-ma ca piesele pentru un VR6 sunt mult,mult mai scumpe.Am prieten cu VR6 si stiu ce vorbesc!Motoarele VR6 sunt ft rezistente dar crede-ma ca te cocoseaza numai o segmentare sa nu mai vorbesc de schimbat pistoane sau altele.Apropo de preturi-un piston nou pt un opel turbo -la magazin costa cam 8500000 si crede-ma ca la VR6 sunt mai scumpe plus ca sunt 6 si nu 4.Deci-fa un calcul! Sa imi zici si mie unde e motorul ala NOU cu 2000 euro ca pe toti va aud ca bateti campii!Fii serios si intereseaza-te! Salut! Quote:
|
:D Mersi de ajutor. Oricum ne batem gura degeaba. Cine nu s-a apucat sa bage bani intr-o masina, sa o faca de la cap la coada, nu are de unde sa shtie ce cheltuieli implica asta.
|
Re:
Quote:
asta nu inseamna ca nu este adevarat shi ca nu exista persoane care sunt dispuse sa bage atatia bani intr o mashina il cunosc pe propietar(corradovr6) shi el face parte din acei putini care sunt dispusi sa bage bani respectivi pt simpla placere de a conduce :wink: ps: daca vedeai mashina la bazar sau la vreun concurs puteai sa comentezi din moment ce e o simpla prezentare nu cred ca ar fi cazul sa mai faci afirmatii dintrastea :peace: |
:wink: Mersi de ajutor, Flo
|
Corrado Vr6 Cool
1 Attachment(s)
Marfa masina ..Super frumoasa sa o stapanesti sanatos ! tre sa vb sunt tare curios cum se comporta ci kitul de ambreaj si cutia modificata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning