![]() |
Re: Dacia SANDERO
asta arata bine asa cum e facuta, mie unu imi place.
|
si mie imi place destul de mult ..masca din spate de la spoiler aia neagra nu inteleg de unde au luat-o k am mai vazut la masini..si nu e chiar ca la celelalte...e mai maricica asta ..
|
daca tot am pus pozele..puteti da idei de tuning acum.. o iau la comanda..vreau sa fac ceva frumos din ea asadar..pozele de mai sus le aveti..cand o sa am masina o sa fac poze..pana atunci ..hai cu ideile :)
|
3 Attachment(s)
am mai pus 3 poze...am vazut ca exista ceva persoane care le au cu programele si desene..daca se incumeta cineva sa faca la cea albastra folii spate...praguri sa imi arate si mie ...la celelalte 2 poze vreau sa vad..ce i-ati face la prima cu botul..pleoape in primul rand...la poza cu masina din spate( cea neagra) vreau sa vad ce i-ati adauga...cum ar arata cu o toba frumoasa, folie..praguri pe lateral si de ce nu si cu un prelungitor de spoiler...zilele astea fac comanda la "varul sandel" cum a zis cineva :lol: si vreau sa stiu si cum ar arata tunat
|
2 Attachment(s)
...............
|
prea virtual :) parerea mea ..dar ar arata bine :-P
|
6 Attachment(s)
|
asa mai da :) merci kapa_krs88 }{
|
Quote:
|
chiar arata bine unele...
|
1 Attachment(s)
:-)...............8)
|
Quote:
|
de curiozitate...cat m-ar costa folie pe spate si spate laterale la un sandero? si cand zic asta evident ma refer la cea autorizata de la rar ca multi mi-au spus k ma duce in vreo 6 milioane..asa este?
|
Quote:
|
:lol:ce rai sunteti abea a aparut pe piata si gata le modificati...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning