Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico - B-51-fiu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/81974-tico-51-fiu.html)

neo184 13-07-08 11:29

Re: Ticozaurul meu: B-51-fiu

sa vad, saptamana asta daca reusesc cumva sa demontez motorul si cutia sa le las la cineva si sa o duc eu masina la munk la mine sa o dezechipez complet sa ramana doar tabla pe ea , atunci vad exact ce este stramb la masina si ce treb facut

neo184 05-08-08 16:10

Re: Ticozaurul meu: B-51-fiu

Topstere , am verificat oarecum traversa aia dintre lonjeroane si e in felul urmator , am urcat masina pe rampa si mam uitat sub ea , e nasoala treaba pe partea soferului e mai in spate putin cu vro 2 cm cred, ideea e ca eu cred ca e traversa stramba si nu lonjeronul , pt ca bara stabilizatoare cade stramb pe ea :( , oricum treb sa demontez mai mult masina ca sa pot sa imi dau seama exact care este motivul pentru care roata mea e mai in spate , masina a fost raschetata pe dedesupt , are si baia niste lovituri pe ea si nici scut de baie nu mai exista pe masina.

neo184 23-09-08 17:08

Re: B-51-fiu - Tico

yuhu in sfarsit dupa luni de zile am reusit sa bag masina in tinichigerie , si am costatat o galagie de alte defecte , lonjeroane crapate stalp sofer indoit grav , nasoala treaba :( umrmeaza sa pun si poze

topser 23-09-08 19:32

Daca roata este mai in spate inseamna ca a fost lovita pe partea aceea ,daca ai dat motorul si cutia jos e momentul sa faci urmatoarele :
-inlocuit kit ambreiaj
-inlocuit simeringuri cutie
-demontat electromotor si inlocuit suport portperii(sigur sunt terminate )si bendixul
-demontat galeria de evacuare si curata (eventual lustruita daca se poate)

neo184 24-09-08 09:18

6 Attachment(s)
Dupa cum am promis revin cu niste poze :( foarte tragice din pacate pt mine , dupa ce am scos mocheta din masina am ramas masca , toata podeaua este mancata de rugina :(

neo184 24-09-08 09:29

momentan nu am ajuns la partea mecanica de dat jos motor si facut un necesar sa vad exact ce mai treb inlocuit , de simeringuri la cutie stiu sigur ca treb sa le inlocuiesc , de ambreiaj pot spune ca este nou , acum 2000 de km l-am inlocuit , de restul nu garantez nimik , ce am mai constat este ca am puntea indoita nu stiu exact cum treb sa arata pe o masina care nu a fost lovita dar pe a mea este dubioasa puntea pt ca este stramba din cate am vz eu.

topser 24-09-08 12:10

aoleo ba nene , mai aveai putin si faceai pe flinstone...:(

TheEnZo 24-09-08 23:53

Si eu credeam ca petele de rugina care le'am avut si eu pe fundu masini erau grave ! Dar fata de tine la mine a fost o nimica toata.
E naspa ca ai cam mult de munca si inlocuit pe acolo.
Oricum mult succes.

neo184 25-09-08 15:29

Sa speram ca reusesc sa duc la capat totul :D

CARABUSU 26-09-08 20:55

Fruntea sus!
Lasa ca o sa iasa bine si o sa arate fain la sfarsit...

neo184 27-09-08 09:31

Quote:

Originally Posted by CARABUSU (Post 1778435)
Fruntea sus!
Lasa ca o sa iasa bine si o sa arate fain la sfarsit...

sa speram ca o sa iasa calumea

Reme 29-09-08 13:33

Salut bai neo!
Bai fratie ai avut mare noroc mah ca nu ai cazut din ea pana acum! e plina de rugina, dar doar in prima jumatate. am vazut ca spre spate pare ok! iti urez multa bafta la reconstructia ei si sa speram ca iese cum ti-ai dorit!
bafta!

neo184 30-09-08 08:53

Pacoste :) merci mult , pai cum zicea Topster , mai aveam putin si eram un flinstone :D

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 1783028)
Salut bai neo!
Bai fratie ai avut mare noroc mah ca nu ai cazut din ea pana acum! e plina de rugina, dar doar in prima jumatate. am vazut ca spre spate pare ok! iti urez multa bafta la reconstructia ei si sa speram ca iese cum ti-ai dorit!
bafta!

Geo_ZGA 30-09-08 09:00

Ca sa iti mai ridic moralul iti spun ca se poate si mult mai rau :lol: Am un amic care a cumparat un Tico... si a venit la mine sa ii schimb uleiul... no comment! Surubul de scurgere de la baia de ulei nu s-a putut desface cu absolut nici un fel de cheie (nici macar cu cea de forta)... imagineaza-ti ca probabil niciodata nu s-a umblat la el :lol: De rugina, lonjeroane strambe, vopsea din spray, lufturi si linie generala.... nici nu mai vorbesc.
Deci zambeste... se poate si mai rau :D

neo184 30-09-08 09:14

Man , sunt convins ca se poate si mai rau , dar stii tu cum e treaba , parca nu merita sa bagi atatia bani in masina frate cel putin nu intr-un tico sa arunci atatia bani , mai ales ca eu dupa toata operatia asta , o sa il vopsesc cap-coada :D , dar acum m-am apucat sa joc , treb sa joc pana la final.

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1784179)
Ca sa iti mai ridic moralul iti spun ca se poate si mult mai rau :lol: Am un amic care a cumparat un Tico... si a venit la mine sa ii schimb uleiul... no comment! Surubul de scurgere de la baia de ulei nu s-a putut desface cu absolut nici un fel de cheie (nici macar cu cea de forta)... imagineaza-ti ca probabil niciodata nu s-a umblat la el :lol: De rugina, lonjeroane strambe, vopsea din spray, lufturi si linie generala.... nici nu mai vorbesc.
Deci zambeste... se poate si mai rau :D

All times are GMT +2. The time now is 00:33.

- Copyright 2026 4Tuning