![]() |
Re: Pisica Turbata
2 intrebari am ce turbo are masina pe ea, presupun ca e un hibrid si la ce presiune functioneaza si presupun ca masina a fost bagata si ea la o cursa 2 la care sa se afle un timp pe 400, daca il poti afla te rog posteaza-l pentru ca la o astfel de masina sunt cateva cifre care vorbesc in rest nu conteaza prea multe...multumesc
era sa uit unde poate fi vizionata masina ? |
1,5 este presiunea in turbo.....dar nu stiu ce natzie e. Timpi nu se stiu deocamdata. Au incercat un m5, un s3 (fostul b88yun) ...dar nu au razbit. Dupa cum am spus nu stiu toate detaliile, anuntul este pt un prieten, sunati si intrebati.
|
Masina s-a vandut. Topic inchis
|
Anuntul revine, proprietarul si-a dat seama ca nu e de el si o vinde.....noul pret este 9500 europeni. Detalii aici sau la tel 0722 80 86 96
|
S-a dat cumva la Craiova ?
|
stiu ca e venit cineva sa o vada de la Craiova....daca e neagra mata :) fuge rau, da rate-uri frumoase si blow-off-ul te innebuneste...aia e :). Oricum nu am mai vb cu proprietarul din ziua cand venea omu` de la craiova sa o vada...il sun si in functie de ce zice...las anuntul sau nu. daca e adevarat....zii sa te dea o tura....merita :)
|
Un prieten şi-a cumpărat ieri o pisicuţă turbo de la Piteşti, care dă rateuri şi a fost în stare să se stea onorabil langă Gallardo. N-am văzut maşina, dar cu siguranţă asta e.
|
Informatia e oficiala......masina e la craiova. cand a auzit fostu proprietar ce linii a facut s-a ofticat ca a dat-o.....el nu a scos-o la linii dar e posibil sa isi ia alta . Oricum....la banii aia e bine. Ciudat ca nu a facut lamborgigi...ar trebui sa mai umble putin la presiune ca tine masina...nu are interne stock. Topic inchis
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning