![]() |
Re: Opel Astra Bertone 2003 vs Hyundai Coupe 2003
Eu spun Hyundai Coupe.Poate ca motorizarea nu este cea mai buna, dar, la exterior si interior este mult peste Bertone.Bertone a fost candva o masina frumoasa, dar cu timpul designul sau s-a demodat.Daca vrei ceva de alergat atunci ia bertone, daca vrei ceva cu un design mai frumos care sa intoarca priviri eu zic hyundai.Acum depinde si de gusturi...O zi buna:!:
|
Astra, pentru ca-i opel, pentru ca are z20let-ul pe ea, pentru ca-mi place, pentru ca-i usor si ieftin de intretinut si pentru ca vreau sa-mi iau una la fel cu let :X
|
Quote:
Stiu si eu destule despre coupe 2003, are un bun prieten exact masina asta ;) Deci nu vorbesc din basme. |
Quote:
Scrie mare si tare: Hyundai coupe 2003. Tu ai 2008, bravo, dar cat costa masina ta comparativ cu bertonele? Coupe-ul din 2003 e rezistent, dar e... incomod, prea dur. Cu bertone n-am mers, decat cu astra normal, dar sunt sigur ca e mai iertator cu pietrele de la rinichi. Ca aspect, hyundai-ul e peste. Deci scrie mare si tare: Hyundai coupe 2003..ok? oricum nu ti-am raspuns cu nici un fel de rautate doar am vrut sa-ti spun ca 2003 este acelasi cu 2008 la motorizare...bafta |
bertone pentru ca imi place mult designul chiar daca este invechit cum spun unii + ca piesele de opel sunt ieftine;)
|
Domnul Alex, daca am zis ca e incomod de unu sau ca e mai iertator de altul, m-am referit la suspensii...:rockon:
|
Quote:
|
salut ,vreau pareri de la cei care au bertone nu de la cei care au logan si intra doar sa abereze si habar n-au pe ce lume traiesc,vreau sa imi iau un astra bertone 2.2 147 cp 2001 -2002 ,imi place foarte mult ca masina si are si cv caluti dar ca oricare vrei sa stii cat mai multe despre un lucru pe care vrei sa il achizitionezi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning