![]() |
Re: Campionat Fotbal Intre Cluburi!!!!
Quote:
|
Foarte tare blondule, vad ca te misti repede
Abia astept sa vad daca accepta baietii provocarea... sunt curios sa vad cine iese pe locul 2 :P |
Quote:
Abia astept sa il vad shi pe BPR-u ce poate, ca din afirmatii se anunta o piesa de rezistenta... Va iesi super tare |
Ma bag si eu...ma misc mai greu dar daca il avem pe KYL noi suntem doar umplutura...asa ca face ti cartile alea odata.
|
Quote:
|
Ma gandeam ca poate ar vrea Gratian sa faca putina publicitate shi sa incurajeze shi un astfel de eveniment... Ce zici Florica ii faci o propunere?
|
n-ar fi rau " Campionatul 4TUNING intre cluburi " in fiecare an :D
|
Ai Dreptate Kyl....sa vb cineva cu Gratian sa ne ajuta cu un anunt ceva pe prima pagina:D.....BTW Florica vezi k Joc la NSL ..:D si cum il am si pe KYL'u tre sa vdm cine iese pe locu 2 k locu 1 e deja Rezervat :>
|
-Pai deocamdata mai pregatim ceva......dar ce ziceti de o piscina Duminica si le pune acolo la punct?
|
Florica.. stii piscina aia de la mine din tgv? care ai fost acu un an? acu nu mai accepta pe oricine :) si intrarea e 20 ron si iti da si sezlongu gratis :D:D
|
Mergem si la Piscina.....:>
|
Auzi Dolb......sa fiu platit si nu mai vin acolo.....am ramas cu sechele...arata asa bine pe net si cand am ajuns acolo......era adunarea Ciorilor din Targoviste.
|
:)))) ce are Florica sunt daia de vin cu Sampon dupa ei?=))) vb tu plzzz cu gratian sa ne ajuta cu un anunt peprima pagina poate poate:D
|
Quote:
Later edit : dar pe urma la terasa aia ti-a placut ah? :) |
Daca vreti va pot da o sugestie pt o piscina mai fita Bleu Ciel din Floreasca, intrarea este 40 ron , dar garantez eu pt ea. Mancarea este foarte buna shi f ieftina... Intr-un sondaj al piscinelor din Buc ocupa locul 3 dupa Bamboo shi Diplomati
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:37. |
- Copyright 2026 4Tuning