Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Campionat Fotbal Intre Cluburi!!!! (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/81949-campionat-fotbal-cluburi.html)

kidu2006 23-06-08 19:08

Re: Campionat Fotbal Intre Cluburi!!!!

Quote:

Originally Posted by blondu_vsp (Post 1607785)
Ramane de vazut sa vdm daca iese ceva:-??

Pai hai vorbeste/vorbiti cu toti reprezentantii cluburilor sa organizam ceva

B85KYL 25-06-08 21:41

Foarte tare blondule, vad ca te misti repede
Abia astept sa vad daca accepta baietii provocarea... sunt curios sa vad cine iese pe locul 2 :P

B85KYL 25-06-08 21:45

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 1605373)
Cate tzii blondule pe picior? =))

Tare rau asta cu tinutul pe picior...
Abia astept sa il vad shi pe BPR-u ce poate, ca din afirmatii se anunta o piesa de rezistenta... Va iesi super tare

F_L_R 25-06-08 23:21

Ma bag si eu...ma misc mai greu dar daca il avem pe KYL noi suntem doar umplutura...asa ca face ti cartile alea odata.

B85KYL 25-06-08 23:31

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1613252)
Ma bag si eu...ma misc mai greu dar daca il avem pe KYL noi suntem doar umplutura...asa ca face ti cartile alea odata.

Sa se faca cartile mai repede , ca daca o tin tot asa in curand ma voi misca shi eu greu

B85KYL 26-06-08 10:20

Ma gandeam ca poate ar vrea Gratian sa faca putina publicitate shi sa incurajeze shi un astfel de eveniment... Ce zici Florica ii faci o propunere?

dolb 26-06-08 10:29

n-ar fi rau " Campionatul 4TUNING intre cluburi " in fiecare an :D

blondu_vsp 26-06-08 13:45

Ai Dreptate Kyl....sa vb cineva cu Gratian sa ne ajuta cu un anunt ceva pe prima pagina:D.....BTW Florica vezi k Joc la NSL ..:D si cum il am si pe KYL'u tre sa vdm cine iese pe locu 2 k locu 1 e deja Rezervat :>

F_L_R 26-06-08 17:51

-Pai deocamdata mai pregatim ceva......dar ce ziceti de o piscina Duminica si le pune acolo la punct?

dolb 26-06-08 18:43

Florica.. stii piscina aia de la mine din tgv? care ai fost acu un an? acu nu mai accepta pe oricine :) si intrarea e 20 ron si iti da si sezlongu gratis :D:D

blondu_vsp 26-06-08 19:14

Mergem si la Piscina.....:>

F_L_R 26-06-08 19:53

Auzi Dolb......sa fiu platit si nu mai vin acolo.....am ramas cu sechele...arata asa bine pe net si cand am ajuns acolo......era adunarea Ciorilor din Targoviste.

blondu_vsp 26-06-08 19:59

:)))) ce are Florica sunt daia de vin cu Sampon dupa ei?=))) vb tu plzzz cu gratian sa ne ajuta cu un anunt peprima pagina poate poate:D

dolb 26-06-08 22:00

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1614912)
Auzi Dolb......sa fiu platit si nu mai vin acolo.....am ramas cu sechele...arata asa bine pe net si cand am ajuns acolo......era adunarea Ciorilor din Targoviste.

ti-am zis si mai sus.. nu mai sunt ciori ca acu un an a fost un scandal mare :) si de atunci nu mai primesc ciori, au pus camere peste tot 360 de grade :)

Later edit : dar pe urma la terasa aia ti-a placut ah? :)

B85KYL 26-06-08 23:38

Daca vreti va pot da o sugestie pt o piscina mai fita Bleu Ciel din Floreasca, intrarea este 40 ron , dar garantez eu pt ea. Mancarea este foarte buna shi f ieftina... Intr-un sondaj al piscinelor din Buc ocupa locul 3 dupa Bamboo shi Diplomati

All times are GMT +2. The time now is 01:37.

- Copyright 2026 4Tuning