Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   idei tuning golf3 (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/81922-idei-tuning-golf3.html)

dymo024 29-06-08 20:00

Re: idei tuning golf3

8 Attachment(s)
care din modele este mai frumos ,ca pleaca un prieten in 2 sapt in germ si vreau sami comand spoilere fata-spate.dativa o parere sau poate aveti ceva mai bun sa-mi recomandati da sa se gas de cumparat nu poze din rev sau de pe net,ca nu o sa alerge dupa spoilerele mele toata gem.

Dany.bilan628 29-06-08 20:35

pot sa te ajut si eu cu idei si cu tuning implicit (kit, eleron , interior-exterior. Vest tuning)
la partea de look poti iesi cu o lucrare de calitate. Vopsirea, poate vrei si aerograf (la cel mai bun din tara). Daca vrei pot sa te pun in tema cu omul.

Poti sa decupezi putin capota (sa intre mai mult aer la motor)
kit complet dupa poza sau schita
eleron (sau mai multe :p)
la motor : un cip , un turbo mai mare, debimetru, filtre sport etc etc
jante ok
interior fibra
incinta woofer , in portbajgaj - fibra de sticla
si idei mai sunt multe
pui angel eyes
schimbi masca
daca esti interesat baga un pm

vezi care este pretul la kituri, poate il faci mai ieftin din fibra la noi in tara

silebmw 22-09-08 20:11

am ceva modele body kit da pm daca te int

marelemunte 26-03-09 10:36

sal.am si eu un golf 3 si m-ar interesa niste jante pt el.nu are nimeni de vanzare sau vreun site unde pot sa ma uit???? rotile sunt in 4 prezoane

marelemunte 05-04-09 22:19

salut am si eu un golf 3 si as vrea sa ii schimb grila fata si sa ii pun ceva asa cum e la golf 5 gti este ca o sita.und eas putea gasi asa ceva?

adishorr 22-09-09 14:06

cum ai reusit sa pui prelungirea aia de capota(pleoapa)??mie nu mi se mai inchide capota daca o pun:(

D_M_X 22-09-09 16:42

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by adishorr (Post 2659879)
cum ai reusit sa pui prelungirea aia de capota(pleoapa)??mie nu mi se mai inchide capota daca o pun:(

Da garnitura jos de pe capota. Prelungirea o montezi pe faruri si grila.O reglezi sa vina perfect capota pe ea. Eu am preferat s-o prind cu banda dublu adeziva.Si sta perfect

adishorr 23-09-09 17:18

ms de sfat da tot nu imi merge si mai mult ca probabil ca imi trebuie o grila sport pt ca eu am una stock

dymo024 23-09-09 19:52

va prezint mici skimbari la golfulet

dymo024 23-09-09 19:58

2 Attachment(s)
va prezint mici skimbari la golfulet

RideTheRiddle 27-10-09 17:04

mici rau schimbarile, chiar nu se observa :))

arata foarte bine masina, dar ar arata si mai bine cu bandourile vopsite negru lucios :-?

All times are GMT +2. The time now is 01:57.

- Copyright 2026 4Tuning