![]() |
Re: golf 2 b-76 bpr
foarte frumos golfu...imi place mult..sa ai grija de masinuta..sa nu o dai de pomana la 2500 de euro.. :| ;)
|
o sa pun un nou set de poze ca am mai lasato putin jos.
|
nu-ti face griji ca eu nu o vand niciodata chiar niciodata raman golfist pana la moarte.am avut multe satisfacti cu masina asta.la cum am facut interioru ma simt ca intr-0 masina noua.
|
frumos golf... dar arata mult mai bine in realitate decat in pozele atasate
|
o sa incerc sa fac niste poze mai profesioniste
|
frumoasa.sa pus mult suflet in masian asta, se vede. sa te bucuri de ea si cati mai multi km cu ea
|
4 Attachment(s)
frumoasa masina...eu ma contrazic cu multa lume pe baza masinilor vechi...eu sincer nu as da o masina veche pe una noua chiar daca are mai multe sisteme dar cu o pielicica,scaune incalzite,geamuri electrice,oglinzi electrice,climatronic,abs,servo si multe altele te simti ca intr-una de 100 de mii,cel putin asa as simtii eu si admiratie am pt una veche nu ptr una facuta in anul 2008 care dupa 5 ani bate toata...felicitari bpr-ule...eu plang si acum dupa a mea ca am dat-o pe nimic si acum nu mai gasesc una la fel...observ ca sunt tot mai rare gti-urile.pun si eu singurele poze ce mi-au mai ramas cu fosta iubire daca nu te superi
|
pacat ca ai vanduto ca din ce vad arata bine.
|
frumos mk2 bpr.
|
mersi mult man
|
Ceva modificari la propulsor?
|
Quote:
|
in primul rand motorul e nou nout am totul nou in el inclusiv tacheti hidraulici si pompa de ulei,fisele noi beru,bujii ngk platinium,bobina e de curse,iar axele le-am dat jos momentan.
|
o sai pun turbo dar mai astept
|
super masina ! cu ce ne mai incanti :D ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning