![]() |
Re: E92 - 335xi coupe
daca vrei sa ii faci ceva , da-mi un mesaj pe private ... si iti zic cea mai simpla ieftina si cea mai capabila cale sa scoti undeva la 400 de cai fara sa anulezi garantia
|
superb interiorul .asteptam si niste poze ziua cu ea.ps cred ca am rezolvat problema cu mesajele private
|
Quote:
|
superb interiorul..ma bucur cand vad ca mai sunt si altii carora le plac masinile cu, cutie manuala...singurul lucru care nu il inteleg..de ce X-Drive ?
|
SUPERBA ! sa ai parte de ea ! este o super masina !
|
7 Attachment(s)
xdrive pentu iarna, am experiente neplacute de la mazda si mercedes. daca as fi vrut doar sa fuga masina imi luam 135 nu 335. diferenta de 3-400kg in greutate.
acum pentru cei care cred ca x-drive este Dumnezeu: o masina 4x4 NU scoate timpi mai buni, NU sta mai bine in curbe, NU consider ca pleaca mai bine de pe loc fata de o masina cu tractiune spate. poze ziua: L.E. Am incheiat cu pozele pana cand vine G-Tech-ul, Admisia sport, Piggy back-ul (adica prin septembrie). |
pff..
335 - M paket - negru - piele rosie - trapa Cea mai tare combinatie posibila.. Da de ce nu M daca tot ai luat 335i ? |
consider ca m3 e mai slab ca 335i si nu se justifica diferenta de cca. 20.000 euro. in conditiile in care cu 1000 euro bagati in 335 bati m3-ul grav. sa nu mai spun ca 335i consuma cu 5litri la 100km mai putin si distractia e aceeasi.
|
Quote:
|
abia astept :)
|
toate modele sunt premitate cel putin incepand de la 3000cmc in sus au luat premii cu aproape toate motoarele , la 3000 superbul si capabilul motor , super consum pentru ce putere scoate + designul masinii la 335 la 4000 este v8 -ul dupa m3 la fel de mult premiat fiind o versiune mai noua a v10-ului da mai mica, injectie si admisia modificata in rest este doar cu 2 pistoane mai mic, in + la m3 fata de 335 se numara suspensia mai avansata si reglabila pe duritate sistemele de tractiune mai avansata , diferential blocant super jmecher pachet aerodinamic ceva mai multi cai decat 335 stock si sunet-ul de v8 daca esti fan ahh si noua cutie secventiala dkg , iar la m5/m6 se stie motorul de 5000 v10 ultrapremiat d la un cap la altul , inclusiv cutia de viteze si performantele masinilor.
apropo sa o stapanesti sanatos !! dupa parerea mea este masina perfecta , super consum super capabila super manevrabila si super aratoasa, absolut totul ma incanta la ea o consider un m mai civilizat !!!!! |
suspensia m este pe 335, aerodinamica la fel o data cu pachetul m, mai ramane diferentialul care oricum nu justifica diferenta atat de mare a pretului. diferentialul ti-l pui. m3 are pret de m3 si gata. este o masina care poate fi usor intrecuta de 335, insa m-ul are clientii sai care vor masinile sa fie m.
|
diferentialul este optional la e92 ? stiu ca de la e46 nu a mai fost optional :|
|
nu este. iti pui aftermarket.
|
Superba masina.....mai ales interiorul, sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning