![]() |
Re: o alta babutza in prag de restaurare
spor la treaba o sa ai nevoie...
|
ms NoLimit :D
|
motorul o face sa para promitatoare
|
mai posteaza niste poze si spune-ne cum evolueaza lucrurile... legat de jante,ash vrea sa ti le fur... sunt f tari... cat te-au costat?
|
lucrurile deocamdata stagneaza.... referitor la starea masini da eu intre timp mai iau cate o chestie ma mai interesez nu stau degeaba jantele au fost eftine :D trebuie sa le sablez.. sa le dau un chit de aluminiu si o vopsea alba sau alb cu triunghurile alea mici negre ramane de vazut :D sa fac rost de un aparat foto sa fac si poze de calitate :P dar totusi astept pareri sfaturi ;)
|
dupa ce am studiat pe zile intregi pe forum... ma cam bate gandu sa imi pun si un eleron dinala pe luneta :D apropo si caut ceasuri de renault 18..... km in special
|
mai bine iti iei gandu nu ii da bine!!!
|
cu eleron p luneta ii sta bn,e destul d dragutz(asa am si eu:D)
da p portbagaj in niciun caz... |
explicati-mi si mie va rog care e diferenta dintre motorul de dacie si cel de renault...:) multumesc anticipat
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
De unde ti-ai luat volanul?
|
carburatorul dublu corp este frantzuz?
|
carburatoru e dinala de la mama lui si volanu l-am luat de la un vecin de pe aici :D numa ca trebuie adaptat pentru prinderea de la dacie si trebuie sa il imbrac in piele ca aia care o avea era arsa de soare se cojea
|
ia incearca sa pui un cauciuc 165,175 pe o janta de-aia,sa vezi cum da "stretched". cred ca ar arata bine
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning