![]() |
Re: Noul Audi S4 surprins necamuflat
Quote:
|
azi a trecut un s4 tunat pe langa mine. Am ramas impresionat de puterea ce o avea. M-a depasit de parca eu stateam pe loc :)
|
frumoasa rau bai baiatule, mai ales a5-ul e bestial. imi place ca au facut si ei niste faruri ca o replica la angels eyes-urile bmw-ului
|
Sincer nu mi se pare ca fata sa fie prea tare modificata fata de cea standard .
Ma asteptam la mai multe din partea lor dar poate se lasa asteptati cu noul RS4. |
pur si simplu superba masinutza si 330 cai sunt suficienti, tinand const ca e un s4
|
frumos ....:D
|
Deci de acum inainte tre sa n asteptam si la un nou RS4 care poate va arata si mai agresiv!
|
noul audi a4 arata bine..totusi ma asteptam ca noul s4 sa fie mai agresiv arata ca un 20tdi...3.0 tfsi 350 cam slabut bmw335 are 306 cp si in curand o sa aiba 330 dupa facelift ..tot m3 ramane referinta cu toate ca in curand o sa sa fie si m3 turbo
|
e suberba masina din toate punctele de vedere,te lasa fara comentarii
|
ca design e foarte reusit,333cp mai mult decat bine,ce mai superba masinutza :icon_kiss
|
SUPPPPPPPPPPPPPERRRRRRRRB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11 Nu am ce sa spun...tot ce poate fi spus a fost spus!!! Designul e prea frumos...totul e :X
|
ce masina:X:X:X:X:X
|
Este prima oara cand vedeti noul A4? :lol::lol::lol:
|
dap, audi a progresat enorm de mult in ultima vreme!
|
Noul S4 arata foarte bine ,desi din pacate nu se deosebeste prea mult la design fata de un A4 obisnuit ;)) iar 330 de CP sunt mai mult decat suficienti :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:57. |
- Copyright 2026 4Tuning