![]() |
Re: E36 - 320i Mpaket
Quote:
|
Quote:
ii mai lipsesc oglinzile, bandourile, interiorul, volanul .. DAR ! ... masina arata bine si e frumoasa .. mai putin capota si inca 2-3 lucruri.. insa nu o poti caracteriza ca fiind o masina nasoala ...deci ... mai usor fratilor ca se vede ca omul are gust ...sau n-are ? :D |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Eu zic ca baiatu are gusturi;),vrea sa revopseasca capota,defapt toata masina,deci no sa ramana asa tiganeasca,si banuiesc ca va schimba si toba aia:rolleyes2 Scaune Recaro...;) |
auzi ,,fratzioare,,..nu te mai agita asa ca un spray gol...ca nu a zis nimeni ca sunt cunoscator am zis ceea ce e adevarat....sau ti-ai pus masina aici doar ca sa auzi comment-uri de genul...,,vai ce frumoasa e,,....,,ce marfa arata,,....si ca sa auzi doar laude?!??...ia lucrurile asa cum sunt....daca nu esti in stare sa accepti si ,,criticile,,..(cu toate ca nu ti-a criticat nimeni masina) nush de ce ai mai postat aici si ceri sfaturi.Si pana la urma accepta realitatea ca ce ai tu pe masina nu e nici pe departe Mpaket
|
[QUOTE=13tsp;1609048]Ma refeream la interiorul masini,e cu scaunele sport,nu Recaro,dar de pack ///M:)
Eu zic ca baiatu are gusturi;),vrea sa revopseasca capota,defapt toata masina,deci no sa ramana asa tiganeasca,si banuiesc ca va schimba si toba aia:rolleyes2 Scaune Recaro...;)[/QUOTEe diferenta intre ce ai pus tu aici si ce are el pe masina |
2 Attachment(s)
e draguta masina...
cred ca asta ar da mai bine in loc de japan style... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
amice ....alea din poze nu sunt scaune m-pack....sunt scaune de M , si strict de m, din fabrica nu a plecat decat m3 cu saune din astea......iar baiatul pe masina are scaune sport.....ice_breaker, nu ai nici o treaba, se vede ca nici macar nu te-ai uitat la poze, sau habar n-ai sa faci diferenta intre un scaun normal si unul sport la e36.....si daca nu stii asta...de ce te bagi in seama??? sunt curios cum arata masina ta, daca la acest e36 ti se pare atat de urat. apropo, are si praguri masina asta. oglinzile si bandourile intr-adevar lipsesc, dar masina arata bine.
|
masina e kiar frumoasa are pachet m exterior in mare parte jantele sunt frumoase si parerea mea e ca dau f bine pe masina interiorul este ingrijit.e o masina super doar ca trebuie revopsita si f un pik aranjata ce atata cearta m pack ne draci.la voi m pach trebuia sa fie exact ca un m doar motorul sa fie non m nu?sau cum.aaa si mai are si o suspenise frumoasa
|
Quote:
|
Quote:
|
ms de sustinere, dar se pare ca unii se cred atotcunoscatori...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:46. |
- Copyright 2026 4Tuning