Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 320i Mpaket (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/81553-e36-320i-mpaket.html)

ice_breacker 23-06-08 22:54

Re: E36 - 320i Mpaket

Quote:

Originally Posted by ovi320i (Post 1608493)
mpaket cuprinde bara fata, spate, praguri, bandouri late, oglinzi, interior.
in afara de oglinzi si bandouri restu e pe masina dupa cum vezi ....daca vezi...

Nu...in afara de doua bari nu ai nimic de M...nici pragurile si nici stopurilenu-s de M...si interiorul recaro nu se vede prea bine..din poza pare un interior obisnuit pe care il au aproape toate E36

Bmwaldo 23-06-08 23:04

Quote:

Originally Posted by 13tsp (Post 1607570)
Pai interiorul Recaro are,ii lipsesc oglinzile si volanul:)

ala e interior sport..nu e recaro ...vrei sa iti arat cum e un interior recaro ?

ii mai lipsesc oglinzile, bandourile, interiorul, volanul .. DAR ! ... masina arata bine si e frumoasa .. mai putin capota si inca 2-3 lucruri.. insa nu o poti caracteriza ca fiind o masina nasoala ...deci ... mai usor fratilor ca se vede ca omul are gust ...sau n-are ? :D

ovi320i 23-06-08 23:37

Quote:

Originally Posted by ice_breacker (Post 1608917)
Nu...in afara de doua bari nu ai nimic de M...nici pragurile si nici stopurilenu-s de M...si interiorul recaro nu se vede prea bine..din poza pare un interior obisnuit pe care il au aproape toate E36

bine mai cunoscatorule, n-am nici un chef sa intretin o discutie cu tine ca n-ai absolut nici o treaba

13tsp 23-06-08 23:44

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 1608944)
ala e interior sport..nu e recaro ...vrei sa iti arat cum e un interior recaro ?

ii mai lipsesc oglinzile, bandourile, interiorul, volanul .. DAR ! ... masina arata bine si e frumoasa .. mai putin capota si inca 2-3 lucruri.. insa nu o poti caracteriza ca fiind o masina nasoala ...deci ... mai usor fratilor ca se vede ca omul are gust ...sau n-are ? :D

Ma refeream la interiorul masini,e cu scaunele sport,nu Recaro,dar de pack ///M:)

Eu zic ca baiatu are gusturi;),vrea sa revopseasca capota,defapt toata masina,deci no sa ramana asa tiganeasca,si banuiesc ca va schimba si toba aia:rolleyes2

Scaune Recaro...;)

ice_breacker 23-06-08 23:48

auzi ,,fratzioare,,..nu te mai agita asa ca un spray gol...ca nu a zis nimeni ca sunt cunoscator am zis ceea ce e adevarat....sau ti-ai pus masina aici doar ca sa auzi comment-uri de genul...,,vai ce frumoasa e,,....,,ce marfa arata,,....si ca sa auzi doar laude?!??...ia lucrurile asa cum sunt....daca nu esti in stare sa accepti si ,,criticile,,..(cu toate ca nu ti-a criticat nimeni masina) nush de ce ai mai postat aici si ceri sfaturi.Si pana la urma accepta realitatea ca ce ai tu pe masina nu e nici pe departe Mpaket

ice_breacker 23-06-08 23:49

[QUOTE=13tsp;1609048]Ma refeream la interiorul masini,e cu scaunele sport,nu Recaro,dar de pack ///M:)

Eu zic ca baiatu are gusturi;),vrea sa revopseasca capota,defapt toata masina,deci no sa ramana asa tiganeasca,si banuiesc ca va schimba si toba aia:rolleyes2

Scaune Recaro...;)[/QUOTEe diferenta intre ce ai pus tu aici si ce are el pe masina

Caius TM 23-06-08 23:49

2 Attachment(s)
e draguta masina...
cred ca asta ar da mai bine in loc de japan style...

ovi320i 23-06-08 23:59

Quote:

Originally Posted by ice_breacker (Post 1609052)
auzi ,,fratzioare,,..nu te mai agita asa ca un spray gol...ca nu a zis nimeni ca sunt cunoscator am zis ceea ce e adevarat....sau ti-ai pus masina aici doar ca sa auzi comment-uri de genul...,,vai ce frumoasa e,,....,,ce marfa arata,,....si ca sa auzi doar laude?!??...ia lucrurile asa cum sunt....daca nu esti in stare sa accepti si ,,criticile,,..(cu toate ca nu ti-a criticat nimeni masina) nush de ce ai mai postat aici si ceri sfaturi.Si pana la urma accepta realitatea ca ce ai tu pe masina nu e nici pe departe Mpaket

intra si tu pe mobile.de sa vezi m-uri in 4 usi o gramada cu scaune exact ca si cele pe care le am eu pe masina...fratioare

ice_breacker 24-06-08 00:04

Quote:

Originally Posted by ovi320i (Post 1609088)
intra si tu pe mobile.de sa vezi m-uri in 4 usi o gramada cu scaune exact ca si cele pe care le am eu pe masina...fratioare

am zis mai sus ca nu se vede bine in poza ce scaune ai.....dar din ce se vede cum a mai spus si altcineva cred ca sunt scaune sport dar nu de M...

ovi320i 24-06-08 00:07

Quote:

Originally Posted by ice_breacker (Post 1609100)
am zis mai sus ca nu se vede bine in poza ce scaune ai.....dar din ce se vede cum a mai spus si altcineva cred ca sunt scaune sport dar nu de M...

pai scaune din astea s-au pus si pe m pe langa cele recaro, mai documenteaza-te...

pro-aux 24-06-08 03:34

amice ....alea din poze nu sunt scaune m-pack....sunt scaune de M , si strict de m, din fabrica nu a plecat decat m3 cu saune din astea......iar baiatul pe masina are scaune sport.....ice_breaker, nu ai nici o treaba, se vede ca nici macar nu te-ai uitat la poze, sau habar n-ai sa faci diferenta intre un scaun normal si unul sport la e36.....si daca nu stii asta...de ce te bagi in seama??? sunt curios cum arata masina ta, daca la acest e36 ti se pare atat de urat. apropo, are si praguri masina asta. oglinzile si bandourile intr-adevar lipsesc, dar masina arata bine.

naka66vio 24-06-08 04:45

masina e kiar frumoasa are pachet m exterior in mare parte jantele sunt frumoase si parerea mea e ca dau f bine pe masina interiorul este ingrijit.e o masina super doar ca trebuie revopsita si f un pik aranjata ce atata cearta m pack ne draci.la voi m pach trebuia sa fie exact ca un m doar motorul sa fie non m nu?sau cum.aaa si mai are si o suspenise frumoasa

ovi320i 24-06-08 11:51

Quote:

Originally Posted by pro-aux (Post 1609369)
amice ....alea din poze nu sunt scaune m-pack....sunt scaune de M , si strict de m, din fabrica nu a plecat decat m3 cu saune din astea......iar baiatul pe masina are scaune sport.....ice_breaker, nu ai nici o treaba, se vede ca nici macar nu te-ai uitat la poze, sau habar n-ai sa faci diferenta intre un scaun normal si unul sport la e36.....si daca nu stii asta...de ce te bagi in seama??? sunt curios cum arata masina ta, daca la acest e36 ti se pare atat de urat. apropo, are si praguri masina asta. oglinzile si bandourile intr-adevar lipsesc, dar masina arata bine.

exact asta incercam sa spun ca scaunele recaro nu o sa le vezi decat pe un m3, niciodata un paket m nu o sa aibe scaunele alea ci scaune sport...

13tsp 24-06-08 14:13

Quote:

Originally Posted by pro-aux (Post 1609369)

Salut,cu scaunele Recaro de mai sus postate de mine,incercam sa ii arat lui Waldo ca stiu ce inseamna Recaro:lol:,anyways,treaba sta cam asa,si daca ai sa arunci o privire pe alte site-uri ai sa vezi BMW ///M cu scaune ca ale lui Ovi,nu doar genu ala care l-am pus eu mai sus.Scaunele cum am pus eu mai sus au fost disponibile doar pe varianta coupe a lui M3,cat despre scaunele de pe aceasta masina sunt de pachet M,nu de M3,si nu mai fiti uni atat de rautaciosi cu masina omului;).Sa auzim de bine:)

ovi320i 24-06-08 15:58

ms de sustinere, dar se pare ca unii se cred atotcunoscatori...

All times are GMT +2. The time now is 13:46.

- Copyright 2026 4Tuning