![]() |
Re: Skoda Yeti SUV vine in 2009
nu vrea sa para si nu seamana cu nimic...acu orice iese pe piata tre sa semene ....sau a fost copiat dupa ala.....singurii sunt chinezii care sunt dea dreptul nesimtiti.....oricum masina e interesanta cred...depinde si de designul interior ...si de dimensiuni
|
capota din fatza dac avea un al desgin..arata bine
|
urata cu spume
|
e simpatica si mie imi pare ca seamna cu un Mercedes. Sa vedem ce o iesi
|
parerea mea e ca seamana mai mult cu nissan x-trail, si e chiar dragutza:shock:
|
Parerea mea e ca arata f bine,desi mai mult ca sigur ca nu aceasta va fi varianta finala de productie.Vom vedea...
|
interesant... sa vedem ce-o iesi , ca de cativa ani tot apare in reviste
|
urata e doamneeeeee
|
deci......
nu e chiar o masina frumoasa, ma gandesc ca nici prea luxoasa, dar daca isi face treaba de SUV atunci e o masina OK!!!!! |
ok sa zicem...dar nu au gasit si ei unde sa pozitioneze proiectoarele alea,vine aiurea rau asa.....seamana unu pic cu land rover frelander
|
7 Attachment(s)
E aici , au adus-o zilele trecute la munca...ce sa zic pe viu arata mai bine decat in poze.
PS. Stiu e un topic din 2008 :)) |
Interiorul frumos, masina cam patratoasa si halogenele alea langa faruri ii strica tot aspecul..mai ales ca sunt rotunde.
|
Sincer, aspectul asta adoptat mai nou de "sicriu pe roti" al Skodei in ochii mei pare oribil. Sa zic ca pe Superb e destul de reusit, dar in rest...
|
dupa cum arata masina i se potriveste numele de Yeti:D (sensul rau al cuvantului)
|
pe data de 23 .09 era la balea lac aceasta masinutza si faceau ceva shooting si teste pe acolo
am si 2 poze o sa le pun .. ce m-a frapat ca desi ae suv nu reusea sa urce un mic delusor .. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning