Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Mazda va prezenta un concept nou la Moscow International Automobile Salon (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/81313-mazda-prezenta-concept-moscow-international-automobile-salon.html)

AAAAK 15-07-08 17:03

Re: Mazda va prezenta un concept nou la Moscow International Automobile Salon

Misto,dar probabil ca ramane la stadiul de concept

ovidiums 15-07-08 17:16

asha cum e prezentat conceptul in postul lui boy_wonder e cam greu sa placa din cauza mertzanului din semnatura. :-)

UNLORD 15-07-08 18:40

Quote:

Originally Posted by aTo_ (Post 1646673)
īn ultima vreme Mazda a reuşit să şocheze de fiecare dată cānd a prezentat un concept nou. Se poate spune "ori īţi place, ori īl urăşti, nu există cale de mijloc"
Şi Kazamai, deasemenea, intră īn această categorie şi pot să spun că īmi place din toate punctele de vedere.
Evident că există elemente de design care pot părea excentrice sau inutile, dar să nu uităm că acesta este un concept şi scopul lui e să prezinte una sau mai multe idei de design pentru viitoarele modele de serie ale Mazda.
De aceea comentariile de genu: "nu-mi place aia, sau ailaltă" īşi au rostul doar īn cazul īn care maşina va fi trecută din stadiul de concept, īn stadiul de maşină de serie exact aşa cum o vedem īn fotografii.

Mazda pe langa conceptele excelente pe care le prezinta (Mazda Furai mi se pare extraordinara), are si modelele de serie f. frumoase si reusite si in plus sunt si f. fiabile. Acuma cativa ani Mazda era intr-o criza de imagine f. grava si uite ca au avut puterea de a revenii si de a ajunge foarte sus.

andi_cimpean 15-07-08 19:42

Destul de fluida masina, stopurile garantat nu vor pastra design-ul daca se va produce in serie, pacat ca sunt prea marfa stopurile.

RUDY20140TDI 15-07-08 21:29

Mi se pare penibil conceptul asta de suv !

bmw_360cp 15-07-08 21:41

ciudata rau..spatele ala mi se pare cam fortat...dar totusi frumoasa

Marius_mym89 16-07-08 13:51

aoloooo....astia au inebunit...eu nu cred ca vom vedea asa ceva pe strazi .... dar si daca vom vedea....atunci astia de la mazda clar vor avea cel mai futurist design :-D :shock:

faty 16-07-08 14:41

Pare o Furai inalta :).. se pare ca designeri au ramas cuplati pe partea cu valurile.. Daca merg cu masina asta al tinichigiu sa-mi indrepte o usa cred ca mi-o da de cap la cate valuri are de facut =))

death_race 16-07-08 17:48

mazda pretinde ca designul noului model are un insemnat impact emotional, datorita proportiilor ciudate

stecherro 17-07-08 05:16

crima!!!::)

boy_wonder 26-08-08 15:30

7 Attachment(s)
Moscova 2008: Debut oficial pentru Mazda Kazamai Concept

Mazda a dezvaluit astazi la Salonul Auto de la Moscova cel mai nou concept al sau. Acesta se numeste Kazamai si beneficiaza de aceiasi tema de design de "curgere" pe care am vazut-o si pe celelalte concepte ale constructorului japonez. Chiar daca nu va fi produs in serie, noul concept ar putea fi o sursa de inspiratie pentru viitorul CX-7.

allexutzzu 26-08-08 15:43

smechera...dar probabil asta va fi doar un concept...nu cred ca va aparea pe strazi prea curand o astfel de ciudatenie!

golidix 26-08-08 16:45

singuru lucru care pare mai radical sunt stopurile si la ciudatenia masini mai intra si anvelopele special facute pt prezentare....cred....

Priky 26-08-08 17:12

ce spate sexy are:oops: frumoase si jantele

Iuli_90 26-08-08 19:02

imi plac liniile masinii,imi place foarte multa fata...
Pacat ca e concept si cum spunea cineva pe aici "conceptele,in mare parte sunt facute sa ramana concepte" (sau ceva de genu)

All times are GMT +2. The time now is 02:23.

- Copyright 2026 4Tuning