![]() |
8 Attachment(s)
next
|
mie nu mi se pare asta o tziganeala romaneasca, dimpotriva, e ceva inovator pentru tara asta , nu stiu ce asteptari aveti , insa nu uitati ca suntem in romania , nu in germania...
|
Re:
Quote:
P.S. o cunosc :P |
Re:
hmm...sa inteleg ca aceste firme (din parcul tiriac auto) nu vor fi prezente la SIAB ? foarte urat din partea lor....ce dreaq e asta ? revolta ? avem si noi un show auto mai mare...si s`au trezit astia sa nu se prezinte...
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
nu asta, tiganeala mi se pare faptul ca au refuzat participarea la siab pt a-si promova parcul...
asa ceva nu se face |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
am mai adaugat cateva poze de la deschiderea parcului :
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails...um=360&page=11 |
Cum e sl65 ala .. :shock: 612hp si cuplu cat 9 insolentze de la o companie de taxi :lol: ...
Si Aleks care e faza cu respectul pentru consumator si tentatia unui profit usor... :?: ce vrea sa insemne? chair dak nu au fost cate masini au anuntat sa nu uitam ca evenimentul de bine de rau este reusit..si cel mai important intrarea MOCA.. :wink: acum sa fim seriosi cand ziceti \"suntem in romania\" si \"asta e ..\"...dati un singur exemplu de expozitie de proportii care a avut intrarea gratis si in plus si premiu la tombola ... :idea: Este de apreciat ca in ultimii ani se incearca sa se faca ceva..chiar daca nu este perfect este laudabil efortul...si nu zic ca nu aveti dreptate ca e deplasat refuzul de participare la siab... :cry: :x Iar in ceea ce priveste femeile de acolo.. :wink: hai sa nu fim carcotasi ..Mai baieti dar aveti standarde voi ma,nu gluma :lol: daca nu va plac gagicile de acolo :oops: |
Re:
Quote:
|
se vor pune p site shi filmuletze cu demonstratiile auto d acolo?
|
imi pare rau dar nici anu trecut Tziriac auto nu a participat la SIAB...daca va mai aducetzi aminte... :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning