Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Parcul Tiriac Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/8129-parcul-tiriac-auto.html)

GolfuletzS 17-09-05 08:37

8 Attachment(s)
next

Gangstahmode 17-09-05 09:30

mie nu mi se pare asta o tziganeala romaneasca, dimpotriva, e ceva inovator pentru tara asta , nu stiu ce asteptari aveti , insa nu uitati ca suntem in romania , nu in germania...

sil4tuning 17-09-05 09:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
p.s : Tipele ... lasa de dorit ..

bro te-ai ticnit ???? :P super frumoase si dragute fetele mai ales cea de langa noul ford mondeo
P.S. o cunosc :P

blowwind 17-09-05 11:19

Re:

hmm...sa inteleg ca aceste firme (din parcul tiriac auto) nu vor fi prezente la SIAB ? foarte urat din partea lor....ce dreaq e asta ? revolta ? avem si noi un show auto mai mare...si s`au trezit astia sa nu se prezinte...

sil4tuning 17-09-05 12:06

1 Attachment(s)
:arrow:

aleks 17-09-05 18:25

nu asta, tiganeala mi se pare faptul ca au refuzat participarea la siab pt a-si promova parcul...
asa ceva nu se face

blowwind 17-09-05 18:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
nu asta, tiganeala mi se pare faptul ca au refuzat participarea la siab pt a-si promova parcul...
asa ceva nu se face

din cate am inteles...ei nu mai participa la SIAB deoarece organizatorii nu le`au dat cat spatiu au dorit....si in concluzie si`au facut propriul salon auto :)

sil4tuning 17-09-05 18:27

Re:

Quote:

asta fiind una la mana + ca au anuntat oficial 110 masini...daca au fost pe jumate e bine desi nu cred sa fi fost mai multe de 40...

aleks 17-09-05 18:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
Quote:

asta fiind una la mana + ca au anuntat oficial 110 masini...daca au fost pe jumate e bine desi nu cred sa fi fost mai multe de 40...

dak esti atent la detalii de genul asta, ramai cu siguranta dezamagit: tot in romania esti, unde respectul pentru consumator e pe un loc cu mult mai jos decat tentatia unui profit mai usor

Gangstahmode 17-09-05 21:13

Re:

Quote:

asa ceva nu se face

asta...intradevar...avem si noi un eveniment cu adevarat important in domeniul auto dar se pare ca-i mai importanta imaginea d-lui tiriac si a propriei afaceri... :evil:

ZoliaT 17-09-05 22:23

am mai adaugat cateva poze de la deschiderea parcului :

https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails...um=360&page=11

sponsoru 18-09-05 11:01

Cum e sl65 ala .. :shock: 612hp si cuplu cat 9 insolentze de la o companie de taxi :lol: ...
Si Aleks care e faza cu respectul pentru consumator si tentatia unui profit usor... :?: ce vrea sa insemne? chair dak nu au fost cate masini au anuntat sa nu uitam ca evenimentul de bine de rau este reusit..si cel mai important intrarea MOCA.. :wink: acum sa fim seriosi cand ziceti \"suntem in romania\" si \"asta e ..\"...dati un singur exemplu de expozitie de proportii care a avut intrarea gratis si in plus si premiu la tombola ... :idea: Este de apreciat ca in ultimii ani se incearca sa se faca ceva..chiar daca nu este perfect este laudabil efortul...si nu zic ca nu aveti dreptate ca e deplasat refuzul de participare la siab... :cry: :x
Iar in ceea ce priveste femeile de acolo.. :wink: hai sa nu fim carcotasi ..Mai baieti dar aveti standarde voi ma,nu gluma :lol: daca nu va plac gagicile de acolo :oops:

blowwind 18-09-05 11:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sponsoru\"
Cum e sl65 ala .. :shock: 612hp si cuplu cat 9 insolentze de la o companie de taxi :lol: ...
Si Aleks care e faza cu respectul pentru consumator si tentatia unui profit usor... :?: ce vrea sa insemne? chair dak nu au fost cate masini au anuntat sa nu uitam ca evenimentul de bine de rau este reusit..si cel mai important intrarea MOCA.. :wink: acum sa fim seriosi cand ziceti \"suntem in romania\" si \"asta e ..\"...dati un singur exemplu de expozitie de proportii care a avut intrarea gratis si in plus si premiu la tombola ... :idea: Este de apreciat ca in ultimii ani se incearca sa se faca ceva..chiar daca nu este perfect este laudabil efortul...si nu zic ca nu aveti dreptate ca e deplasat refuzul de participare la siab... :cry: :x
Iar in ceea ce priveste femeile de acolo.. :wink: hai sa nu fim carcotasi ..Mai baieti dar aveti standarde voi ma,nu gluma :lol: daca nu va plac gagicile de acolo :oops:

faza este ca avem si noi 1 eveniment INTERNATIONAL...si la acela se trezesc diferitzi importatori ca nu vor sa fe prezentzi !! astia ce vor ? sa evoluam sau sa stam pe loc ? faza cu intrarea gratis e chiar corecta...luand in considerare ca ei nu platesc chirie (asa am inteles) si nu sunt prezenti la SIAB..macar atat puteau face si ei... :) ma rog..sunt multe de zis .... dar totushi nu cred ca trebuiau sa se retraga de la SIAB din cauza ca n`au primit cat spatiu au cerut..parerea mea...

Gaby B 18-09-05 20:32

se vor pune p site shi filmuletze cu demonstratiile auto d acolo?

orlando 18-09-05 20:46

imi pare rau dar nici anu trecut Tziriac auto nu a participat la SIAB...daca va mai aducetzi aminte... :wink:

All times are GMT +2. The time now is 23:43.

- Copyright 2026 4Tuning