![]() |
Re: PINK Lamborghini Murcielago
Iach... :weirdface
|
sincer masina e superba si la interior si la exterior 1 la mana masina este din dubai se vede dupa numar si nu este a unei domnisoare chiar este a unui seic care mai are si un ferrari cromat si sincer pe cine ar deranja un lp640 daca are interior roz ?? ?? ?? p mine nu poate sa fie si cu im gay :)) p ea ca tot as luo
|
nu m-ar deranja ca acel Murcielago sa fie a mea..asa pinky cum este =))))
|
Mashina De P.I.M.P .. super tare .. au gusturi bizare aia .. :))
|
Quote:
|
BLASFEMIE... cum sa vopsesti inscrisul "Lamborghini" in roz...asta a pus capac...interiorul poate nu ma deranja atat de tare...
|
Quote:
|
dacia cu huse roshii nu mai e de gay:))))
|
Quote:
Ai prefera-o "ROZA" ? Hai sa invatam mai intati limba romana si dupa sa ne dam cu parerea. Oricum referitor la cei care spun ca masina este naspa, tipic romanesc, cei care au comentat rau la adresa masinii sunt niste copii crescutii in Dacii si cu mileuri pe TV si sunt mari critici auto. |
...si cu oua kinder in antena ...
|
Quote:
|
si ce daca masina are interiouru roz, pana la urma vorbim de una din cele mai exotice masini si sincer cred ca toti care au avut o adresa negativa, daca cineva lear pune masina in brate iar pupa si picioarele acelui om.
plm e lamborghini nu DACIA. sal'tare |
arata mult prea tare
|
masina pare a fi a unui peste sau a unui gay :lol:
|
da frate foarte tare , sare in ochi ca si asha vezi toti cocalari cu interioare albe , negre sau mai stiu eo ce culori tampite , eu as prefera mai mult PiNk
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning