![]() |
Re: Planuri de vacanta
cam cati bani ti-ar trebui sa stai acolo o saptamana?cu aproximatie!!!
|
in sezon cam 800 euro cu tot cu avion. air malta e o companie super
|
Am fost la Brasov si am remarcat o liniste extraordinara (fata de Constanta). Intradevar orasul s-a schimbat cu toate ca mai este de munca dar ma mira ca acolo nu am injurat pe nimeni in trafic. Apoi in imprejurimile Brasovului de la Tampa, Sinaia si Bran ai ce vedea, daca vrei sa faci si o baie la Moacsa este frumos si se poate ajunge cu orice masina fie ea si joasa. La intoarcere am venit pe Siriu un peisaj superb. Locuri la noi in tara sunt multe depinde ce vrei sa vezi/faci in vacanta
|
Este adevarat ca sunt multe alte tari de vizitat dar si Romania are locuri frumoase de vizitat,in special zonele de munte.
|
Vara asta nu prea mai am timp, dar la anul 150% ma duc in Malta :) multimim, amphetamine!:)
p.s. eu merg in Alland pe 18 august, o saptamana. |
Salutare tuturor !
Plec , in august , intr-o calatorie prin Italia si orasele prin care trecem sunt deja stabilite (Budapesta-Klagenfurt-Verona-Trieste-Florenta-Roma[3zile]-Genova-Milano-Salzburg-Balaton...Romania). As vrea sa stiu , in domeniul automobilistic , cam ce obiective sunt pe ruta asta , sau cu abatere de maxim 50 km ? Ce ati alege ? Maranello sau Mugello ? sunt circuite care in drumul dintre Verona si Florenta nu necesita prea mare abatere ... Multumesc |
Quote:
in poza a 2-a atasata de tine..am fost cu un grup si ne-a bagat cu o barcuta in pestera aia unde erau lilieci .:???::???: |
foarte tare Malta.e o buna destinatie pentru la anu.la noi in tara nu cred ca se mai merita sa-ti faci concediul la mare.e mult mai ieftin si mai bine in Bulgaria,Grecia sau Turcia
|
1 Attachment(s)
Quote:
ai fi putut sa lasi klagenfurtu la dus si sa treci prin slovenia spre italia. e super slovenia, mai ales Ljubljana poza de pe drumul prin toscana. |
Quote:
|
idee: camping cheile rasnoavei (aveti grija la vulpi :D), e f misto acolo si ai ce vedea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning