![]() |
Quote:
Quote:
|
scuze atunci :oops:
|
se vor fabrica doar 100 bucati :) Cica Logan RS 100 :lol:
probabil ca vor avea o placuta, cu numarul masinii... 13/100 :) ca la alte \"marci celebre\" Fiind asa un unicat, vanzarile vor fi mari in Dubai, si alte tzari sarace, ca un \"custom\" logan nu'si permite oricine... si da...masina va scrie istorie :lol: :lol: :lol: ps: ma gandesc ca in standul de la Buggati, unde e expus Veyron'ul...e INVIDIE :lol: :lol: |
Mai putin si vedem Logan de 200 cp...si la 220 km/h pe autostrada o sa vezi ca vine Loganul in spate incarcat cu saci de varza si-ti da flashuri cu farul sa te dai la o parte ca el se grabeste la piata... :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
dejaba....tot ca un sifionier arata tigaia asta...poa sa aiba 500cp :lol:
|
Re:
Quote:
|
dragut golanu... au micsorat si garda la sol... dar totusi sunt curios cum o fi sa mergi pe autostrada la 200km/h sa fie \"putin\" vant lateral... si sa te rastorni cu dulapul :twisted:
|
arata bine... oricum mereu mi s-a parut ca loganul are potential, pacat ca iese din fabrica aratand ca un gunoi
|
Motor 1,6 litri cu KOMPRESOR nu turbo la 136cp. Asta e configuratia Elia pt motorul acelui Logan care se va vinde undeva in jur de 24 000 euro. |
la 24.000 iti iei masini mult peste logan, parerea mea e ca nu merita
|
Sunt curios cat va costa versiunea pt Romania?! (ziceau la tv ca vor vinde peste un an si la noi). Oare aia va mai avea navigatie, piele?! Dar mai bine iti iei altceva de banii astia! Oricum, fata de modelul din fabrica, arata de 10 ori mai bine!
|
Oricum trebuie sa se faca diferenta intre o masina de serie limitata si loganul normal. Loganul acesta e facut ca sa testeze piata probabil, si desi este foarte scump pt ce ofera eu zic ca se va vinde imediat, oricum cine il va cumpara nu-l va cumpara decat ca o a 2-a sau a 3-a masina si nu neaparat pentru performante ci chiar pentru ca este o serie limitata.
Si trebuie apreciat tuningul facut de Elia pentru ca poate pentru versiunile ulterioare de logan vor fi inglobate in versiunea de serie unele imbunatatiri de la acest logan tunat. |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:16. |
- Copyright 2026 4Tuning