![]() |
Re: Europenii cumpara masini din SUA!
sunt mai ieftine
|
Hello... am si eu o intrebare. nu se poate cumpara o masina de acolo si sa o las inmatriculata pe SUA? sa platesc asigurare internationala si taxele aferente masinii acolo?
|
nu se poate.
|
Acel cetatean german a cumparat 3 masini . El a declarat ca a economisit cumparand aceste 3 masini intre 20 si 30%. Atunci ma intreb cat am economisi noi daca am vrea sa cumparam o singura masina cu un pret ceva mai mic decat una dintre cele cumparate de german?
Cetateanul a declarat ca a economisit 31000 $, iar suma totala platita pe automobile a fost de 90 000 $. Printr`un calcul simplu am ajuns la concluzia ca la un automobil de 20 000 de dolari am economisi 6777 de $. Asta daca toate merg conform planului si daca cetateanul nu e turmentat sau mincinos :D |
Fals! Europenii nu mai cumpara masini :)
|
Spre exemplu, eu mi-am adus din SUA un Infinti G37S care m-a ajuns cu transport + taxe vamale 39.000 USD. ( masina are ~ 1 an si 7000 mile ) iar in Romania pretul este de 46.000 EUR fara tva, sa zicem 40.000 EUR ca masina este SH. Printr-un simplu calcul se poate vedea ca am economisit 14200 USD ( 40000 EUR * 1.33 - 39000 USD ). Bineinteles ca acesti bani acum ii voi da pe taxa - nu mai putin de 7500 EUR!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning