![]() |
Re: Noua SEAT Ibiza in Romania!
frumoasa masina...si camionul:D
|
:)) buna idea sa plimbe seatu' ibiza cu camionu
|
sa fie primit:D
|
are cineva idee cand ajnge in braila????
|
prin sibiu cand ajunge?
|
geniala ideea. Sunt curios cand ajunge in Brasov.. sper sa il prind si eu sa il vad!
|
Quote:
|
E chiar frumoasa masina,mult mai frumoasa decat vechiul model. Cea mai originala idee .;)
|
5 Attachment(s)
Noul Seat Ibiza s-a lansat in Romania si costa de la 12.689 de euro cu TVA Porsche Romania a lansat oficial in Romania, joi seara, cea de-a patra generatie a modelului de clasa mica Seat Ibiza, care va fi comercializat la preturi cuprinse intre 12.689 de euro cu TVA si 18.672 de euro cu TVA. Noul Ibiza, model prefigurat de conceptul Bocanegra prezentat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, este disponibil pe piata romaneasca intrei versiuni de motorizare pe benzina - 1,2 litri/70 CP, 1,4 litri/85 CP si 1,6 litri/105 CP - si doua diesel - 1,4 litri/80 CP si 1,9 litri/90 CP si 105 CP. Masina este oferita in trei niveluri de echipare - Reference, Stylance si Sport. In versiunea standard sunt incluse dotari precum instalatie de aer conditional cu reglaj manual, geamuri fata actionate electric, inchidere centralizata cu telecomanda, iar ca dotari de siguranta ABS, airbag-uri frontale si cap-torcace pentru sofer si pasager si centuri de siguranta in 3 puncte pentru toate locurile. Lista de optionale cuprinde, intre altele, Climatronic, cruise-control, senzori de parcare, faruri bixenon adaptive cu sistem de spalare, jante din aliaj 215/40 R17, radio CD MP3 cu satelit de comanda cu sistem Bluetooth, ESP, EBA, airbag-uri laterale si de tip cortina pentru sofer/pasager. Desenat in limbajul stilistic "Arrow Design", noul Seat Ibiza a fost construit pe o platforma tehnica noua, care are o greutate mai mica si a permis crearea unei caroserii cu an ampatament si ecartament marite ceea ce a generat caracteristici aerodinamice superioare. De asemenea, masinia ofera imbunatatiri la sistemul de emisie a noxelor si la cel de siguranta. Apropo de siguranta, la testele EuroNCAP, noul model produs la Martorell a obtinut punctaj maxim de cinci stele la protectia pasagerilor, patru stele la protectia copiilor si trei stele la securitatea pietonilor. |
a fost si in Brasov:D......era pus in parcare la macromall:)....f frumos....:D
|
Imi place masina, cu toate ca la prima vedere nu ea este cea care iese in evidenta.
Ideea e geniala! Reclama asta nu o vezi doar acum si o uiti. Chiar si cei care nu prefera marca ibiza vor fi atrasi de tir(camion) si... vor vedea si masina! :)) Sper sa o vad si in realitate. |
a trecut si prin sibiu.interesant...
|
am fost sa o vad in showroom... bord mai simplu ca ala nu cred ca exista. personal nu prea imi place :)
|
Am vazut-o si eu acum cateva zile in Piata Alba Iulia. Pot spune ca e frumusica, doar ca are un spate mai ... funky. ;)
In orice caz, arata bine comparativ cu modele anterioare. |
nu prea arata cine stie ce....seat`u cred ca o sa devina o masina de femei daca o sa continue cu un asemenea design
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning