![]() |
Re: Dacia pregateste un model nou?
Din ce mi-a zis mie un vecin care lucreaza la un dealer dacia cica ar fi un facelift la Logan (va arata la partea frontala cu Sandero) .
|
Si eu zic ca arata destul de bine masina, acuma sa speram ca e Dacia pentru ca orice masina e un pas inainte.
|
1 Attachment(s)
Vad ca n-a pomenit nimeni, dar nu vi se pare ca seamana mult cu Nissan Tiida? ;)
|
Quote:
cat despre dacia asta seamana prea mult cu clio, iar fata cam prea mult cu tiida, dar orice ar fi nu cred k o sa se vanda prost k nu arata chiar asa rau |
Dupa parerea mea nu este o dacie, este noul model clio symbol sau cum naiba se scrie ca urate masini!!!
|
Sandero sedan cred .....
Azi am fost si eu la reprezentanta sa vad Sandero ... e frumos ma :) mai rotund decat logan ;) |
seamana cu un megane sedan :|
|
megane sedan toata ziua
|
Nici numai stiu ce sa mai zic si ce sa mai cred! Mai bine astept sa apara pe piata! Ca seamana cu toate alea!
|
poate sa fie acel viitor sedan... pe-aici se perinda destule reno-uri cu nr de probe (laguna se plimba prin pitesti cu ceva luni inainte sa se lanseze, noul kangoo la fel), deci poate sa fie acel reno adus la teste aici...
|
sandero cu spate de clio sedan :D
|
parca ar fii o tentativa de sandero sedan, dar problema e ca eu nu mi-as mai lua dacie niciodata in viata mea
|
foarte bine spus...deci mai sunt si altii care gandesc ca si mine
|
off-topic >> ce aveti oameni buni cu daciile ? nu sunt masini.??!!.la vremea ei dacia 1310 a fost ceva nu ca loganu', de acuma,nu cred ca o sa vedeti logan peste 20 de ani..mergand ca o dacie acuma de prin ani 70,80...
|
frate.. e dreptul fiecaruia sa aleaga ce vrea... pana la urma crezi ca de oameni ca noi are nevoie Dacia? Sa fim seriosi... oamenii care vor o masina cu (cel putin) veleitati sportive nu o sa aleaga niciodata o asemenea masina... Si pana la urma.. aici discutam de model in sine nu despre preferinte (pt cei care nu suporta Dacia).. nu inteleg ce vreti voi la pretul pe care il au modelele autohtone(Ferrari am inteles ca n-au de gand sa scoata vreun oponent pentru Sandero, so...)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:55. |
- Copyright 2026 4Tuning