![]() |
Re: Bora vs Bora
bora suceava...e clar...parerea mea e ca mai bine arata o masina simpla decat multe dungulite si multe kg de chit...
|
Vot Bora Piatra Neamt!!!
|
vot bora neamt .... arata mult mai bine decat ce-a de la suceava :)
|
fiecare isi voteaza masina de la el din oras ... mi se pare un lucru normal ...
dar totusi bora de la piatra e altceva, alta vopsea . alte spoilere , multe mai multe chestii de cat la cea din suceava care are niste spoliere si jante ... ambele masini sunt frumoase dar daca le pui una langa alta sau merg amandoua pe strada .mai multe privire intoarce aia de la piatra ps: si inca ceva ce treaba are ca e de italia ? a fost facuta in piatra... asta ca un raspuns pt neculai ala care vb doar sa se auda... |
daca voi nu intelegeti poate o sa ne lamurim la sfarsit care e mai tare...vad ca pana acum doar piatra Neamt s-a votat singura... o sa vezi care e problema din insasi comentariile userilor...nu are rost sa pierdem timpul
|
Quote:
nu e greu sa iti comanzi toate piesele de tuning si sa le arunci pe o masina sa fie acolo la inventar... e mai greu sa fie ceva cu stil...AICI E ARTA |
comentariile voastre au fost de vina ...de acolo de la SV de la Show ..."putea sa nu aiba nimic tunat si tot lua premiu" e vb de bora de la SV si de unul din "membrii juriului"
|
Quote:
dar uitati va pe bacau vedeti ca este si la noi o bora albastra ... de aia ce mai ziceti ? |
Quote:
|
Quote:
pt a acorda un premiu se poate sa fie o masina si care sa nu aiba spoilere "TUNINNG" vopsea perlata s.a.s.m.d ... nu spoilerele sunt un criteriu pt acordarea unui premiu... |
Pai asa v-ati exprimat!!!!
|
Am votat Bora de la Suceava. Motiv ? Nu e exagerată ca cea de la Piatra Neamţ şi cānd spun exagerată, tre' să se īnţeleagă partea proastă a cuvāntului.
|
Quote:
|
Quote:
|
cine stie cunoaste
SCC rulzz |
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning