![]() |
Re: Mitsubishi Lancer Sportback & Ralliart vor debuta la Paris 2008
din cate stiu eu , conceptul sportback a fost prezentat acum 2 ani la o mare expozitie in domeniu , la paris daca nu ma insel. nu stiu care dupa care a copiat dar cei de la mitsubishi au fost cu un pas inaintea concurentei cu acest concept de sportiva.
|
asta e un raspuns intarziat la Impreza
|
nu prea imi place....seamana mai degraba cu mazda 3 decat opel.:D
|
daca poti sa campari e mai reusit decat spatele sedanului
|
Masina aceasta a fost creata pentru a fi folosita in WRC la fel ca si Subaru Impreza... Multi dintre voi spun ca este o replica la Impreza, ei bine este o replica dar la C4 si la FocusWRC. Dupa cum bine stiti in WRC, World Rally Championship etalonul la impus Peugeot 206 fiind printre primele hatchback-uri ale istoriei moderne a WRC-ului, care s-a impus in fata modelelor sedan(Mitsubishi,Subaru,Skoda) de atunci si pana acum competitia este dominata de hatchback-uri, sigurul sedan fiind Subaru Impreza. Se pare ca Mitsubishi se va alinia iar la startul competitiei, grazie acestui model.
|
pentru america mitsubishi pregateste propulsoare pe benzina de 2.0 litri si 2.4 litri
|
mishto mie imi place
|
Moaa mie imi place mult masina asta ... e preferata mea....si hatch`u asta e chiar reusit ;)
|
arata mult mai bine berlina..
|
41 Attachment(s)
Noi fotografii cu Mitsubishi Lancer Sportback & Ralliart
Mitsubishi ne-a anuntat in luna iunie ca la Salonul Auto de la Paris va prezenta oficial noile modele Lancer Sportback si Sportback Ralliart. Desi pana la evenimentul auto ce se desfasoara in capitala statului francez mai este o saptamana, constructorul japonez a lansat astazi o serie de fotografii cu cele doua versiuni ale Lancer-ului in 5 usi. |
urata cu spume la spate!!! evo IX ramane cea mai tare!
|
corect:)
|
zici ca au inebunit astia de la Mitsubishi si Subaru ,de fac "Sandero" de astea, nu stiu...fiecare cu gusturile sale,dar pe mine ma deprima total noua Impreza si Lancer Sportback asta ... :( ... De acord: EVO IX ramane cea mai tare ;)
|
parerea mea e ca seamana izbitor cu noul Ford Focus....doar ca Focus-ului ii sta mult mai bine in formula aceasta, spre deosebire de Lancer care e de-a dreptul urat...
|
nu imi place spatele deloc deloc....:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning