Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Lucrari - No Limits Design (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/80856-lucrari-no-limits-design.html)

ono41 14-06-08 15:03

Re: Lucrari - No Limits Design

Luni aceast proiect (bara fata) va intra la matrita iar unele componente ale caroseriei la vopsit.

frost_dani 14-06-08 20:49

si presupun ca pana luni osa mai lucrati la bara ca sa o definiti frumos, nu? ca in poze se vad multe imperfectiuni( ma refer la parte din dreapta care e aproape gata).....si gurile de aer acelea mai mici le vezi mai face ?? pt ca la felul in care a-ti lucrat bara pana acum pare ca nu mai aveti loc si pentru ele:???:...sau aveti?

no limits design 15-06-08 00:09

2 Attachment(s)
da am renuntat la prizele alea mici...e o masina de raliu nu de strada si arata mai bine mai simpla....aripioarele alea din prize o sa le fac............ oricat de mult am incercat azi sa termin bara nu am reusit.....a venit noaptea cam repede....luni fac retusurile care le mai am de facut si aripioarele alea si cam gata cu bara fata

ono41 15-06-08 00:50

Cu siguranta o sa iasa ceva frumos dar trebuie sa renuntam la aripioare pentru ca bara trebuie sa fie cat mai usoara, in locul aripioarelor vom monta o plasa, de fapt 3 plase :)

no limits design 15-06-08 21:18

lasa ca vorbim maine in legatura cu aripioarele alea........

SoundIdentity 16-06-08 09:55

scuze de intrebare nu pune la suflet dar....doar o bara ai facuta in mai multe faze???nici aia nu e terminata inca aici ?

B-XX-NOX 16-06-08 11:41

tipu se chinuie. eu il admir.. nu e usor sa faci o bara aproape d la 0.. + finisat calumea... multa bafta cu restul masinii in continuare :P

2fast4u_DK 16-06-08 22:50

Bv..pana acu a iesit super tare si produsul final va fi si mai reusit...e mult de munca dar daca iti place nu ai cum sa te opresti....daca exista pasiune exista si reusita :D bft in continuare

no limits design 16-06-08 22:50

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1593831)
scuze de intrebare nu pune la suflet dar....doar o bara ai facuta in mai multe faze???nici aia nu e terminata inca aici ?

nu prea am inteles intrebarea sefu`..... totusi banuiesc ca ai intrebat daca in fotografiile alea e gata nu??....pai nu e gata si nu lucrez in faze....lucrez normal...am pus fotografii cu progresul.....lucrez foarte mult la ea dar am senzatia ca nu o mai termin....tot mai gasesc cate un defect mic...:D

no limits design 16-06-08 23:14

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1593831)

acu am inteles intrebarea....pai asta e prima care o fac in mai multe faze(daca te referi la model...matritza si piesa)....nu am experienta celor de la pro street tuning....sau a altora...totusi e de apreciat ca imi dau siliinta sa scot ceva frumos pana la urma............trebuie sa incep de undeva nu??....eu zic ca e un start bun

cu respect: No Limits Design

SoundIdentity 16-06-08 23:22

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1595522)
acu am inteles intrebarea....pai asta e prima care o fac in mai multe faze(daca te referi la model...matritza si piesa)....nu am experienta celor de la pro street tuning....sau a altora...totusi e de apreciat ca imi dau siliinta sa scot ceva frumos pana la urma............trebuie sa incep de undeva nu??....eu zic ca e un start bun

cu respect: No Limits Design

ok ;) bafta si spor la munca si cat mai multe si frumoase proiecte ;)

ono41 19-06-08 00:03

Din pacate NLD a trebuit sa plece azi acasa pt ca are probleme in familie iar lucrarea o sa o termine alta data. Urmatoarea etapa ma voi prezenta la start cu o bara normala de serie si sper ca acest copil sa-si rezolve problemele si sa se intoarca in Bucuresti cand poate.

PS Bafta NLD, chiar esti talentat si sper sa ajungi bine acasa.

no limits design 19-06-08 06:48

Multumesc pentru TOT...... sper sa ne vedem cat mai curand...am ajuns bine acasa

TM32CIP 21-06-08 22:01

Salut ! In primu rand felicitarile mele pentru idee si munca pe care o depui .... daca vrei sa continui sa faci bari de la 0, sfatul meu este ca la crearea negativului sa folosesti CHIT DE CONSTRUCTII (glet,chit de rosturi,etc) atat pt ca e mult mai usor de finisat,cat si pt faptul ca e muuuult mai ieftin ! :-) oricum la matrita vei avea nevoie de demulant. Succes in continuare !

no limits design 22-06-08 00:28

mersi pentru sfat...m-am gandit si eu la asta sa stii...chiar i-am spus lui daniel....

All times are GMT +2. The time now is 13:45.

- Copyright 2026 4Tuning