![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: Jante CARBON Dymag cu 15% reducere
am jante din carbon pt evo 6 greutate 7,50kg/buc 18'x9
|
ideea la carbon nu e ca in caziul unui impact sa se rupa in cat mai multe bucati astfel sa absoarba impactul ca la masinile de formula 1?
|
io unu am rupt janta din aliaj cu magneziu
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
te rog eu comenteaza pe un alt topic
|
eu vad pozele.... dar nu pot sa imi dau seama bine cat de rezistente sunt...aici poate fi vorba de un impact minor...gen:bordura
|
Felicitari pentru aceste produse. Sunt usor peste bugetul meu:lol: ... dar cine va cumpara asa ceva va fi un fericit.
Pentru cei ce comenteaza... astea sunt jante concepute special pentru performanta pe circuit... dar sunt testate si certificate pentru every day use. |
sti ceva sar potrivi pe u mg zt?dak da atunci iti cumpar un set. astept raspunsul tau.ms
|
Quote:
info YM:zeno_alex |
pe 14 cu 8.5 sau 9 j sunt ??
|
Quote:
|
Urat s-au rupt spitele in pozele postate, 2 intrebari, ce fel de impact a avut janta de a rezultat ce e in poze si...in caz de coliziune sau mai stiu eu ce, se pot reconditiona, adica sa fie trimise de unde le iei tu si repara? Scuze ca ma bag aiurea da nu cred ca e cineva care ar da 1000+e pe o janta, care inevitabil va primi o busitura la strazile noastre. Intreb pentru a lamuri lumea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:57. |
- Copyright 2026 4Tuning