![]() |
7 Attachment(s)
++++
|
Arata super Impreza-ul ala!
|
9 Attachment(s)
stiu ca e super
oricum .. o sa mai pun maine altele ;) |
asa te vreau cat mai multe poze. :D :D :D
|
bhhhhhheeeeton
|
prea tari pozele 8)
|
urmeaza
maxi tuning |
am si eu cateva reviste din spania... si ma ingrozesc de fiecare data cand imi cad okii pe ele... poate voua va plac avioanele astea.. dar eu sunt de parere ca strica toata imaginea tuningului... ca promoveaza opulenta si prost-gust-ul ...
|
Nush cat sunt de dese in Spania asemenea masini dar e clar ca la capitolul DISPONIBILITATI FINANCIARE stau mult mai bine, poate am vedea mai multe masini facute cu gust dak nivelul de trai ar fi acelasi ......hai ca prea o dadui in politica ..... prea tari masinile :shock: :shock: :shock:
|
spaniolii astia fac bine. prima, cea albastra si ultima cea visinie arata bine rau de tot.
|
mie imi plac cum arata toate.....dar in romania nu s-ar potrivi o masina ca golful ala sau restu Ar da intr-o groapa si imediat gata masina>ASTA-I viata :lol:
|
mi-a pierdut o proasta .. pe nume SpeedeR ... DVD`u din spania , in care era un marfa de ... film .. cu golful ala ...
montaj .. superb .. spaniolii folosesc o chestie pe care la noi n-am prea vazut-o deloc .. suspensia pneumatica .. daca nu ma insel .. so .. masinile alea ... \"lovesc\" asfaltul ... cu spoilere doar la tuning show`uri si atat.. ;) p.s: o sa continui cu pozele cand o sa-mi cer revistele inapoi :) |
Re: Styling , Spanish Styling ....
Cel putzin mashinile din primul set de poze mi se par hidoase! nici`odata nu mi`a placut stylingul spaniol
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:53. |
- Copyright 2026 4Tuning