![]() |
Re: Poze BMW 850
bijuterie.. :D
|
ai stricat adevaratele forme ale unei bijuterii pe 4 roti ( un mimi mastodont:D ) ... nu-mi place. Daca tie iti place e totul ok . Macar schimbai jantele . multa bafta .
|
uau!!!!!!!!!!!!!!!! frumos BMW
|
Quote:
|
masina asta trebuia lasata asa cum e ea .....
nu stiu ....la ce c@c$7 poate sa ajute stricare formei aerodinamice (studiat in tunel probabil ,calculat ) cu una deloc studiata facuta in curte ,din FIBRA ....si cu ce ar putea sa ajute tonele de fibra masina ? in afara de faptul ca mi se pare extrrem de urata masina , acum e si mai grea ,si mai neaerodinamica.pun pariu ca face muuuult mai mult zgomot la vant la viteze mari si ca performantele i-au scazut .........pacat .........dar asta e masina asta trebuia reconditionata 100% daca tot s-au bagat bani in ea. |
frate punctele de vedere se impart !! mie unu mi se pare un proiect ambitios numai ca mie mi se pare un pic prea "bombata" si inca un lucru te rog daca poti schimba jantele pentru ca le intalnesti pe toate drumurile!!!!
|
Quote:
|
Eu cred ca proprietarul si-a batut joc de masina, arata oribil! Dar mentionez inainte sa imi sara in cap toti copii de 13-20 de ani ca este doar parerea mea personala!
Dupa ce ca sunt extrem de rare l-a mai stricat si in halul asta! Acum puteti arunca cu pietre :) |
fiecare face ce vrea cu proprietatea lui , sti cum e gusturile se discuta , iti place uitate nu iti place nu te uita.Dar totusi e un thread si e facut ca fiecare sa isi dea cu parerea ,pt certuri folositi privat.numai bine.
|
Quote:
In al 2-lea rand am specificat copiilor de 13-20 de ani sa nu comenteze postul meu! P.s. Vezi ca faci greseli gramaticale grave! |
Masina arata chiar foarte bine . Felicitari omule !
Cat despre cei care zic ba ca masina e urata acum, batmobil etc eu cred ca au privit prea mult la "wheelers dealers" unde spiritul conservator englezesc isi arata adevarata fata . |
e foarte frumoasa dar merita o pereche de jante pe masura
|
sa fiu sincer... parerea celui de aici > http://traficul.org/?p=89 < o impartasesc si eu
|
Quote:
Iar partea cu "testarosa" .... :( |
Quote:
850CSI-urile sunt rare si au mot. S70B56. Ala prob e un 850i fie 5000cc si 300cp fie 5400cc si 326cp. Oricum cele mai multe preoduse sunt cele de 300cp. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning