Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   ala_cu_dacia revine !!! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/80520-ala_cu_dacia-revine.html)

ala_cu_dacia 14-06-08 12:25

Re: ala_cu_dacia revine !!!

boxele astea sunt mai scumpe decat blaupunkt sau pioneer. se aud foarte bine, sunt multumit de ele, nu crezi ca se poate ca si alta firma decat cea pe care o stii tu sa scoata boxe bune?
lipeste si tu un autocolant pe stema aia de la masina ca e prea din piata firma aia pune si tu un reno' ceva. :P

VBogdan 14-06-08 14:38

profit de ocazie si intreb si eu : cum sa pui vaselina/ulei in praguri sa nu rugineasca?a ti facut voi asa ceva? si chestia asta e imoptriva ruginii sau dak pe masina e rugina nu poti sa i mai faci nimic.intreb pt ca nu am mai auzit de asa ceva....

gyde 14-06-08 15:39

Quote:

Originally Posted by ala_cu_dacia (Post 1590713)
boxele astea sunt mai scumpe decat blaupunkt sau pioneer. se aud foarte bine, sunt multumit de ele, nu crezi ca se poate ca si alta firma decat cea pe care o stii tu sa scoata boxe bune?
lipeste si tu un autocolant pe stema aia de la masina ca e prea din piata firma aia pune si tu un reno' ceva. :P

ce vrei frate lumea nu a auzit decat de firme renumite nu de astea de nu prea le vede nimeni ce conteaza daca ai un woofer care scoate 800 w si e o firma care nu o stie nimeni tu esti multumit cum se aude fata de alte firme care nu le dau nume nu vezi ca altii vor sa ai numai firmeee crezi ca firmaa face totul iti spun eu cand cumperi ceva din gama auto audio de firma tu practic platesti doar firma nu si calitatea si inca ceva noi nu avem bani sa cumparam sisteme audio de cateva mii de euro pt ca masinile noastre fac cateva zeci de milioane nu cateva mii de euro:))) scz man ca tin morala la tine pe thread dar nu mia placut deloc de tip

ala_cu_dacia 14-06-08 20:07

degeaba ai sistem de mii de euro in masina daca prin tabla ti se vede subwooferu din porbagaj.eu sunt supermultumit de muzica din masina si de masina mea in general.daca cineva vrea sa imi dea un sfat si sa imi si zica cum sa aduc imbunatatirea respectiva o fac cu placere.

Messerschmitt 17-06-08 18:29

man cum sa zic e masina lui nu a ta! deci treaba lui in ce baga bani..;)

da si apropo de unde din brasov esti?? k io nu te-am vazut nikiodata...
nush da arata foarte bine cu jentile alea.. am vrut sa kut si io.. dar nush se km duc rulmenti kit k am auzit k unu are jnate dalea de 1 an pe masina si ii mere kiar bene..

ala_cu_dacia 19-06-08 20:13

Quote:

Originally Posted by Messerschmitt (Post 1596909)
man cum sa zic e masina lui nu a ta! deci treaba lui in ce baga bani..;)

da si apropo de unde din brasov esti?? k io nu te-am vazut nikiodata...
nush da arata foarte bine cu jentile alea.. am vrut sa kut si io.. dar nush se km duc rulmenti kit k am auzit k unu are jnate dalea de 1 an pe masina si ii mere kiar bene..

deocamdata am jantele normale de dacie. luni sau marti imi pun in 3 spite.stiu ca sunt rare jantele de dacie dar am reusit sa gasesc unele si arata mortal. azi m-am intors de la pitesti unde mi-am pus toba sport si folia pe luneta, dar cel mai important omologarea pentru folie, acum e legal. stau in racadau si masina mea o poti vedea zilnic pe strazi. daca ai dacie si vrei sa ne consultam si sa ne intalnim facem o intalnire.

GrasuXXXTM 21-06-08 20:02

Quote:

Originally Posted by ala_cu_dacia (Post 1601552)
deocamdata am jantele normale de dacie. luni sau marti imi pun in 3 spite.stiu ca sunt rare jantele de dacie dar am reusit sa gasesc unele si arata mortal. azi m-am intors de la pitesti unde mi-am pus toba sport si folia pe luneta, dar cel mai important omologarea pentru folie, acum e legal. stau in racadau si masina mea o poti vedea zilnic pe strazi. daca ai dacie si vrei sa ne consultam si sa ne intalnim facem o intalnire.

am vazut eu dacia in bv....dak folia de pe piata o poti omologa e tare de tot mai ales la cum e pusa ....parerea mea ar fii in loc sa bagi bani asa degeaba in ea mai bine ai vopsi-o calumea ai antifona-o ca arata cam nasol si apoi sa faci taote lucrurile astea si sa o mai asasezi un pic sopilerele usile ca nu arata asa bine
parerea mea bafta in continuare

ala_cu_dacia 24-06-08 16:08

am fost la bucuresti la 4tuningdays si a fost demential, atat masinile expuse cat si cele care au facut drift si burnout. m-a impresionat o dacie care avea muzica pe ea, una gri brek. ii sarea plafonu in sus de la bas..supertare.
Am primit si eu stiker si odorizant 4tuning si sunt mandru ca port stikeru pe masina.inchei cu o intrebare...merita 6 milioane 4 jante in 3 prezoane pentru dacia mea???

ala_cu_dacia 24-06-08 16:17

5 Attachment(s)
toba sport si luneta in sfarsit cu folie

Messerschmitt 24-06-08 16:42

cred k ar merge niste stopuri mai inkise la culoare man.. ce ziki??

ala_cu_dacia 24-06-08 16:57

mi-am pus stopuri acum de curand dar am pus normale de dacie ca alea cleareyes nu imi plac sau cum se numesc ele.as putea sa pun folie pe ele se mai inchid, sau cum sa fac?

Messerschmitt 24-06-08 17:28

pai le poti vopsi pe interior.....(la geam)... sau sa le pui folie da zic io k arata bene..

ala_cu_dacia 25-06-08 19:40

vreau sa schimb bara din fata si cea din spate. unde gasesc?mai multe modele ca sa am de unde sa aleg.

Messerschmitt 25-06-08 19:45

parca era un magazin de piese auto cu de toate pt dacii... akolo unde intoarce sacelele cred ca au acolo..

incearca sa pui si tu niste poze cu evacuarea de dedesubt si cu motoru... interioru..etc etc daca vrei

mai am o intrebare ai spoilarele intregi nezgariate/??? ca daca iti schimbi bara cred ca iti cumpar io spoilarele tale..le dai daca schimbi??

ala_cu_dacia 25-06-08 19:52

la interior nimic nu e schimbat asa ca nu are rost sa pun poze, evacuarea nu e facuta toata, dupa cum vezi in poza e pusa doar toba finala.daca ai dacie stii cum arata motorul, discu de ambreaj si placa de presiune de aluminiu, si alte mici retusuri facute la motor nu le vezi in poza asa ca nu-i vad rostul.ai zis ca stai in bv.zi unde si ne vedem sa o vezi daca ai aceasta dorinta. id de mess eu_alex2005

All times are GMT +2. The time now is 09:00.

- Copyright 2026 4Tuning