![]() |
Re: Astra G 1.6
intre timp....s-a schimbat suspensia, putina munca la etriere,faruri schimbate, jantele o sa fie pe 18'' in cateva zile, bara fata (acum se vopseste), urmeaza si poze.
|
neaparat poze sa vedem si noi masina mai bine...banuiesc ca au survenit niste modificari de ordin estetic:D
Neaparat schimba stopurile alea ca sunt urate rau...cele mai urate Lexus Style facute vreodata pentru Opel Astra G:( |
1 Attachment(s)
poze de la tuning show mures de anul trecut, atunci aveam farurile proaspat puse si o hidosenie de linie neagra(nu mai este acum)
|
3 Attachment(s)
Aici se vad mai bine farurile si...piesa cea mai importanta de tuning realizata acum vreo 2 saptamani, in momentul de fata masina circula cu alta bara nevopsita, si care va fi de vanzare(am gasit alta care-mi place mai mult)
|
dai reperede jos autocolantul ala de pe capota...zici ca este DOLIU :(...arata aiurea rau
Baga si tu niste poze mai actuale cu masina :) |
3 Attachment(s)
poze noi
|
draguta masina
|
In afara de faruri era mai draguta la inceput :( Ce`i cu toate autocolantele alea?
|
Quote:
Farurile originale imi pareau destul de uratele, erau ca 2 oglinzi mari care dadeau cam ciudat, dar noh...mie imi plac, singura lor problema e calitatea materialului care nu e la fel de buna ca la cele originare. Autocolantele sunt de la ceva sponsori, o perioada trebuie sa stea pe masina. |
Quote:
|
Quote:
|
Jantele astea de opel originale negre, ar fi fost mai dragute daca atunci cand au fost vopsite, se lasa si o parte cromata, circumferinta, ma refer.
Masina e galbena, nu e cazul sa o faci sorcova cu autocolante :P |
1 Attachment(s)
Ah da...azi am pus si noile jante pe masina, sunt foarte multumit, mai tre bara fata:d, si un mic preview:
|
3 Attachment(s)
Poze mai bune cu noile jante, din pacate au frecat putin, prin urmare: caut aparatori noroi Opel Astra! ca ale mele s-au facut franjuri, iar pe spate mi-au agatat putin aripile( asta ca sa se stie ca pot aparea probleme cu jante de 18'' chiar si cu suspensie sport)
|
Frumoasa,si culoare,autocolantele is cam urate in rest frumoasa. Sa-ti traiasca copilu` care se vede in poza aia de acu 2 posturi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning