![]() |
Re: Ce ai face daca ai avea 1 milion de euro?
nu stiu cumi la voi dar la noi e pacat sa cheulti bani ne cinstit adica dobanda....sper ca nu ma intelegi gresit
|
sa am eu 1 milion de euro?? mias lua o dacia logan 1.4 mpi full option.. dupa care full tuning.. inclusiv motor (de clio rs)...etc.. eventual un turbo:lol:
|
Eu as investi in droguri, arme, gagici, etc :))
|
:) :) :) terorist ce esti
|
Quote:
P.S: daca nu as gasi urs , as lua Prelude lu Tekin ca e mortala |
vila cu piscina (visul parintilor mei)
masina + ap ..pt mine masina pt fratemiu :D si cam atat ... |
Quote:
|
daca as avea 1 milion de euro....
pai 100 de mii as investi in firma de transport a lu tata(transport marfa....marfa e tot timpu de transportat) as lua 2 apartamente(le inchiriez),o masina(e46 sau e36) as cumpara un teren pe langa sibiu as face un mic tur al lumii,new york,tokyo ,madrid,LA si inapoi in romania si as mai deschide 1,2 magazine de imbracaminte ...omu tot timpu o sa cumpere imbracaminte si un service...masinile se strica mai tot timpu restu ce ramane bag la banca si asta e acum sa vad cum fac rost de bani:)))))))))) |
mi-as lua un lambo murcielago spyder si dup-aia ma mai gandesc io... ii investesc in ceva... da mai intai lambo:))
|
mah....daca stai sa citesti tot ce-i aici...s-ar putea sa inveti chestii tari despre cum se fac banii....
on topic: Mi-as construi 3-4 vile prin domnesti si le-as vinde dublu....sunt sigur k dupa 2 astfel de amortizari as ajunge undeva la 2 mil de euro:D....si dup-aia n-as mai stii ce sa fac cu banii mi-as lua un e39 cu cel mai mare motor pe benzina existent si o rezerva proprie de benzina! |
dati`mi milionul ca vad eu ce fac cu el ! :lol:
on : tot partea cu inchiriatul apartamentelor sau spatiilor comerciale...si banca ramane o solutie ...traiesti lejeri din dobanda 8) |
un slr apoi restu in banca sa vina banile din dobanda :D
|
io mi-as lua un pocket bike ca asta imi doresc....si restu ii fac gradinita lu maica-mea....ii iau lu sor-mea un 407 paladine...si mie o turbina mai mare....si o carciuma...sa vina "betivii " sa-mi faca consumatie. a si inca ceva mi-as lua o instalatie de spalat masina
|
mi`as lua un bmw m5 si un bmw z4,as deschide o firma de transport,as lua o casa...iar cu restul banilor in banca...
|
Nici nu mi-ar ajunge banii astia pentru tot ce vreau sa fac, asa ca nu-mi trebuie milionu`, pastreaza-l.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:02. |
- Copyright 2026 4Tuning