![]() |
lol
|
bwhahahaa mori frate nu alta! reclama e foarte frumoasa, luminile sunt bine puse, filmarile profesioniste, actorii la fel, da, e facuta cu cap... reclama. punctu slab insa sunt dialogurile, numa prostii spun aia. :D
adica prostii aia de la audi filmeaza masina mergand frumos, elegant, linistit si la noi se da james bondu cu loganu. creca vor sa ilustreze ca merge si la inundatii. orcum morala: sa nu-ti iei logan ca-ti tranteste femeia 2 plozi de-ti trece si de masina si de orice. bine, acu sa fim multumiti ca au dat banii pe reclama si nu pe abtibilduri gen \"dacia cu motor diesel pe injectie\". orcum, ar putea sa recupereze. :D |
AVETI GRIJA
a aparut varianta in limba romana vizibila pe toate posturile putem rade acum shi pe seama traducerii romanilor :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: |
dashia logan...still crap...in diesel too :D
|
nu stiu daca ati observat dar in clipu in engleza turometrul se duce pan la 5000 in timp ce in clipu in romana de la tv se duce pan la 4000 (gradatie tot pan la 7000). la final individu cu copchilasii sta in clipu mpeg langa un logan visiniu, iar la clipu de la tv langa unu albastru.
|
daca il are careva sa il puna aici,eu nu l-am prins la tv...pt simplu fapt ca nu am treaba cu acea cutiutza neagra...mama ei...cum ii zice....ahh...tv :lol:
|
Probabil ca in curand o sa lanseze Dacia Logan varianta anfibie
|
bah .. toate k toate .. dulapu` ala de logan e nashpa .. arata bine cu geamuri negre ... da tot dacie e :) ... oricum .. is larger the i`ve expected ... ..
SUX |
da...e putin exagerata...dar dupa cum spunea cineva mai sus ...decat sa vedem pe toate masinile autocolant (motor nu injectie) mai bine asa :) e un pas inainte ;)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
fac shi romanii astia ceva :lol: |
Re:
Quote:
apropos de stickeru` ala cu \" Dacia cu motor pe injectzie \" era o poza pe undeva cu unu la care se vedea doar \" Dacia cu motor \" super tare faza :)) |
Eu n-am observat diferenta de turatii intre filme inca, dar stiu din experienta ca Renault foloseste, ca si la Dacia si probabil la multe alte masini (cu pretentii) ieftine, cam aceleasi ceasuri de bord si la benzina si la motorina. Am vazut la Clio benzina si motorina (7000 maxim, parca, fara rosu sigur), la Megane 1, la RX4... E chestie de pret, dar pierd la imagine, din punctul meu de vedere. Poate altora nu le pasa.
Iar in videoclip e normal sa-i dea cat mai mult, nu m-ar mira sa foloseasca o benzina sa o poata tura mai mult fara sa scuipe segmentii pe toba si apoi s-o schimbe... Oricum, mari mincinosi. CNA-ul ar trebui sa fie mai atent la reclamele de pe la noi, multe mint de ingheata apele sau induc in eroare intentionat, ca sa nu mai amintesc si de scrisul ala exagerat de mic pe care-l afiseaza o secunda, de n-apuci sa citesti nici primul cuvant din 2-3 randuri. Asteptam pareri despre consum si vibratii de la proprietari! |
Eu cred ca nici unu nu stie de ce merge Loganu diesel la 5000 ture. Si nici ce e cu 1,5 dCi. Simplu, pt ca C vine de la carburatie, deci e Logan Diesel pah carburatie, nu pah injectie! \"i\" ul l-au pus ca sa induca lumea in Oroare.
Ce cashketa mea... |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning