Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Logan DCi (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/8025-logan-dci.html)

teddy 20-09-05 12:23

lol

tre 24-09-05 06:28

bwhahahaa mori frate nu alta! reclama e foarte frumoasa, luminile sunt bine puse, filmarile profesioniste, actorii la fel, da, e facuta cu cap... reclama. punctu slab insa sunt dialogurile, numa prostii spun aia. :D

adica prostii aia de la audi filmeaza masina mergand frumos, elegant, linistit si la noi se da james bondu cu loganu. creca vor sa ilustreze ca merge si la inundatii.

orcum morala: sa nu-ti iei logan ca-ti tranteste femeia 2 plozi de-ti trece si de masina si de orice.

bine, acu sa fim multumiti ca au dat banii pe reclama si nu pe abtibilduri gen \"dacia cu motor diesel pe injectie\". orcum, ar putea sa recupereze. :D

Flow 24-09-05 08:56

AVETI GRIJA
a aparut varianta in limba romana vizibila pe toate posturile
putem rade acum shi pe seama traducerii romanilor :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy:

Mustang 24-09-05 08:59

dashia logan...still crap...in diesel too :D

tre 25-09-05 00:36

nu stiu daca ati observat dar in clipu in engleza turometrul se duce pan la 5000 in timp ce in clipu in romana de la tv se duce pan la 4000 (gradatie tot pan la 7000). la final individu cu copchilasii sta in clipu mpeg langa un logan visiniu, iar la clipu de la tv langa unu albastru.

ZooM-ZooM 25-09-05 00:41

daca il are careva sa il puna aici,eu nu l-am prins la tv...pt simplu fapt ca nu am treaba cu acea cutiutza neagra...mama ei...cum ii zice....ahh...tv :lol:

maibunu 25-09-05 03:01

Probabil ca in curand o sa lanseze Dacia Logan varianta anfibie

Psycho 25-09-05 10:43

bah .. toate k toate .. dulapu` ala de logan e nashpa .. arata bine cu geamuri negre ... da tot dacie e :) ... oricum .. is larger the i`ve expected ... ..

SUX

blowwind 25-09-05 11:32

da...e putin exagerata...dar dupa cum spunea cineva mai sus ...decat sa vedem pe toate masinile autocolant (motor nu injectie) mai bine asa :) e un pas inainte ;)

Mustang 25-09-05 11:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
bah .. toate k toate .. dulapu` ala de logan e nashpa .. arata bine cu geamuri negre ... da tot dacie e :) ... oricum .. is larger the i`ve expected ... ..

SUX

bre...e un DRIC ala...nu dulap :)

Flow 25-09-05 19:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZooM-ZooM\"
dar....dar...ce spuneti de faza cu turometru?cand e peste 5000 rpm...pun pariu ca nu era DCi-ul cand au filmat reclama :lol: :lol: :lol: :wink:

se pare totusi ca la varianta tradusa in limba romana au sesizat acest lucru shi la noi nu mere decat pana pe la 3500
fac shi romanii astia ceva :lol:

Psycho 26-09-05 01:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Flow\"
Quote:

Originally Posted by \"ZooM-ZooM\"
dar....dar...ce spuneti de faza cu turometru?cand e peste 5000 rpm...pun pariu ca nu era DCi-ul cand au filmat reclama :lol: :lol: :lol: :wink:

se pare totusi ca la varianta tradusa in limba romana au sesizat acest lucru shi la noi nu mere decat pana pe la 3500
fac shi romanii astia ceva :lol:

o fii frate un tdci .. pelea mea dar o fii unredcover

apropos de stickeru` ala cu \" Dacia cu motor pe injectzie \" era o poza pe undeva cu unu la care se vedea doar

\" Dacia cu motor \" super tare faza :))

mihutz_b 26-09-05 12:17

Eu n-am observat diferenta de turatii intre filme inca, dar stiu din experienta ca Renault foloseste, ca si la Dacia si probabil la multe alte masini (cu pretentii) ieftine, cam aceleasi ceasuri de bord si la benzina si la motorina. Am vazut la Clio benzina si motorina (7000 maxim, parca, fara rosu sigur), la Megane 1, la RX4... E chestie de pret, dar pierd la imagine, din punctul meu de vedere. Poate altora nu le pasa.
Iar in videoclip e normal sa-i dea cat mai mult, nu m-ar mira sa foloseasca o benzina sa o poata tura mai mult fara sa scuipe segmentii pe toba si apoi s-o schimbe...

Oricum, mari mincinosi. CNA-ul ar trebui sa fie mai atent la reclamele de pe la noi, multe mint de ingheata apele sau induc in eroare intentionat, ca sa nu mai amintesc si de scrisul ala exagerat de mic pe care-l afiseaza o secunda, de n-apuci sa citesti nici primul cuvant din 2-3 randuri.

Asteptam pareri despre consum si vibratii de la proprietari!

MadMax 18-10-05 02:31

Eu cred ca nici unu nu stie de ce merge Loganu diesel la 5000 ture. Si nici ce e cu 1,5 dCi. Simplu, pt ca C vine de la carburatie, deci e Logan Diesel pah carburatie, nu pah injectie! \"i\" ul l-au pus ca sa induca lumea in Oroare.

Ce cashketa mea...

ZooM-ZooM 18-10-05 18:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MadMax\"
Eu cred ca nici unu nu stie de ce merge Loganu diesel la 5000 ture. Si nici ce e cu 1,5 dCi. Simplu, pt ca C vine de la carburatie, deci e Logan Diesel pah carburatie, nu pah injectie! \"i\" ul l-au pus ca sa induca lumea in Oroare.

Ce cashketa mea...

nu cumva e diesel commonrail injection?!eu asa stiam... :roll:

All times are GMT +2. The time now is 18:59.

- Copyright 2026 4Tuning