![]() |
Re: Tr-11-luc
asa le-ai facut si u?pune niste poze daca ai sa vedem
|
Quote:
|
si iti mai atinge dupa ce ai facut treaba asta?:-s
|
Quote:
|
adica iti atinge sus de tot nu?
|
Quote:
|
au aparut alte probleme....[se putea!??]...am tot tras de grilele de pe stopuri sa le dau jos da nu am reusit de nici o culoare sa termin fara sa sparg stopul/rile...voi ce ziceti?aveti vreunu stopuri de vanzare?
|
uite aici vindea omul un set de stopuri... https://forum.4tuning.ro/496-anunturi-auto-daewoo/78767-vand-bara-spate-proiectoare-incluse-2-sotpuri.html
mai cauta si pe veveve craiovaforum pct ro la vanzari auto/accesorii/piese, acolo sigur o sa gasesti, problema e sa ti le puna la posta/curier. |
2 Attachment(s)
dupa nervii pe care mi i-au facut grilele de la stopuri am zis sa merg pana la capat...asa ca am scos de tot geamul 8)...acum trebuie doar sa cumpar becurile rosii...poate ma ajuta unul din voi si mi le trimite...ca aici in orasu asta nu gasesti de nici unele...si trebuie sa scot si "borcanul" ala portocaliu dar in week-end...cei cu sapca or zice ceva?:rolleyes2
|
ce misto arata asa....mi`as face si eu :D
|
:cry:arata misto dar mi-e cam frica de politie....tre sa ii iau neaparat becuri rosii
|
vreau si eu un sfat...vreau sa ma apuc sa pun leduri in stopuri...cel putin pentru pozitie si stop pe frana...la cate leduri se pune o rezistenta...ms
|
Frumoasa masina. Imi plac pragurile si jantele foarte mult.:D
Sa o stapanesti sanatos! Si bun venit in club! Si eu sunt nou pe aici...:D |
Mitra, la fiecare led se pune o rezistenta de 700ohmi-1kilo ohm. eu am pus de 1k si merg fara probleme. deci ori pui cate o rezistenta pe fiecare led, ori faci un montaj si pui o singura rezistenta pentru toate ledurile, calculata la numarul de leduri. varianta 2 e cea mai simpla si mai buna.
totusi, fara stopuri clare, nu o sa se observe ca sunt leduri... muncesti degeaba. |
Am si eu o intrebare: la stopuri partea aia transparenta cu ce este prinsa de stop?
In suruburi sau lipita? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:51. |
- Copyright 2026 4Tuning