Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Povestea unui ursulet (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/80144-povestea-ursulet.html)

piratu_volvo 14-06-08 18:39

Re: Povestea unui ursulet

Ai tras si tu cu masina asta,omule:lol:.Si eu am avut multe aventuri de genul asta cu al meu(https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=21259)dar ai sa vezi ca dupa ce esti gata cu el(sau cel putin in faza in care te poti da cu el pe strada chiar daca nu e inca masina de show)simti ca a meitat sa faci toate eforturile si au meritat toate dezamagirile de pana atunci.Si din momentul in care esti cu el in parcare toate modificarile pe care le mai faci merg mult mai usor fiindca le faci din mers si entuziasmul e si mai mare.Bafta multa.

Cipilica 15-06-08 13:56

Merci, merci
Si acum sa mai revin cu un nou episod din poveste:
Am omis pana acum sa va spun ca nu aveam toba finala si se auzea f tare, ma cam feream de militieni. O toba noua tin minte ca era cam 10 mil pe vremea aia, destul de scumpa. Asa ca m-am decis sa fac o evacuare sport, daca merita diferenta, serpisorii ii aveam, mai trebuia trasul si toba finala. Cea de mijloc am decis sa o las pt ca intentionam sa omologhez motorul si trebuia sa ma incdrez in niste norme totusi;). Asa ca dupa ce am vb cu cei de la Borla si mi-au zis ca ma costa aprox. 14 mil, am facut o programare si am plecat catre B, fiind mai aproape de mine. Am plecat impreuna cu un priten intr-o dimineata pe la 7, la 9 trebuia sa fiu acolo. Fiind primul drum cu motorul asta in afara orasului, am cam apasat pedala, sa vad si eu ce poate, deh, cu celalalt mai mic ajunsesem aproape de 180km/h, deci cu asta trebuia sa depasesc lejer. Intamplarea face ca tot pe la 180km/h imi zice prietenul: "bah, de unde e apa asta pe parbriz la mine ca afara nu ploua?". Va dati seama ca acul de la temp. era blocat la max. Am oprit imediat motorul si l-am lasat sa se raceasca, datorita vitezei am si ajuns pe liber pana intr-un sat si am oprit langa o fantana. Am decis k trebuie sa ajung la Borla, asa k am completat cu apa si am plecat mai departe. A fost bine k la 120-130km/h nu fierbea apa si asa am ajuns la B. La intrare alta bucurie. Am mers paralel cu o masina de militie, fiind in coloana nu aveam ce sa fac, iar gaborii numai la mine se uitau. Am avut insa norocul sa fac stanga, spre Pantelimon, si am ajuns destul de repede la Borla. Abia atunci am rasuflat si eu usurat.
Am plecat de acolo la 11 noaptea, desi se putea mai devreme, dar na, asa e cand stai la mana altuia. Eram multumit ca facusem evacuarea, nu se mai auzea asa tare, insa isi pastrase sound-ul de BMW. La intoarcere am mers la fel, fara sa am probleme, chiar cu o medie de 130-140km/h, fiind si traficul lejer.
Insa nu stiam ce avea exact motorul, se arsese chiulasa?, fierbea pt k era prea jos radiatorul? Atunci de ce puteam sa merg pana in 140km/h fara probleme iar peste crestea apa?
.................................................. ..................
Ma opresc aici k fac un roman aproape, dar voi continua.
Multa bafta tuturor.

Cipilica 16-06-08 00:16

Scuzati lipsa unor litere, viteza........... Precum si arderea chiulasei in loc de garnitura, oricum intelegeti. Am uitat sa precizez k si pretul a fost ceva peste 17mil, nu 14 cat mi-au zis initial.
Asetpt in continuare intrebari, pareri, sfaturi.........

mau15 18-06-08 00:03

nu cip chiar imi place thread-ul tau ;) pt ca vad ca pe aicea se comenteaza foarte mult:))))) da pe alte thread-uri se plang ca Buzaul a intrat in hibernare mda... este super

giubau_v8 18-06-08 00:22

pai si ce ai vrea sa comentam? bravo lui...e pasionat, are bmw deci are probleme; asta nu e o noutate ;) ...bani intotdeauna or sa fie de bagat in masinile astea, probleme or sa existe...

p.s. da..m-am plans ca buzaul hiberneaza pe forum..asa si e, fata de alte comunitati din pacate

mau15 18-06-08 00:29

Da nu m-a referit la tine. In general asa fac toti. dar dar el si-a deschis thread-ul asta sa mai schimbe cate o parere cu cate cineva.. dar vad ca sunt cam multi pe aicea=))

giubau_v8 18-06-08 00:38

o parere poate impartasi doar un posesor de ursulet....parerea mea e ca alt posesor de urs e avizat sa isi dea cu parerea in privinta chestiilor mecanice si intretinere.....noi astia care n-am avut si nu avem nu are rost sa vorbim aiurea ;) ...eu ii urez multa bafta lui cipilica si bani multi..iar cand o sa o faca iar cum trebuie sa o menajeze sa se bucure cat mai mult de ea
a...si sa vina si el pe la intalniri....sa fim asa ..o mare familie:D , sa fie show (mai avem posesori de ursi pe la intalniri..poate schimba o impresie ceva)

mau15 18-06-08 00:46

o sa vina cu siguranta iti spun eu dar mai aveti putintica rabdare ;) . Mda asa este ai dreptate. Dar nici aia nu sunt asa ca.... ;) :)

Cipilica 18-06-08 17:02

Cine ma ajuta si pe mine cu un vt?
Dau o bere sau suc, dupa caz.
Mersi anticipat.

keemo 19-06-08 16:10

eu eram omul cu vt`ul ptr ursica , dar am avut cateva probleme p la scoala si in familie si nu prea am avut timp , dupa bac cu cea mai mare placere , sunt extrem de ocupat cu bacul.
salut !

Cipilica 19-06-08 19:05

Si eu am crezut ca m-ai abandonat..........
Imi pare rau ca ai probleme, sper sa se rezolve.
Multa bafta si la bac.

Cipilica 19-06-08 21:08

7 Attachment(s)
Sa mai revin cu un nou episod.................
Desi sunt un iubitor de liniute, nu am avut ocazia sa particip la vreo legala pana in 2006, iar celelalte au fost f putine pt ca nu prea am avut ursuletul apt pt asa ceva. Defapt nu a fost ok niciodata, nu am avut suspensie sport, roti mai late, un grup bun pt asa ceva sau alte artificii pt asta, sa nu mai zic de bucse, pivoti etc., nu am schimbat nimic nici pana in ziua de azi. Si la Buzau se anunta MPBZ II, iar eu mai aveam si problema cu racirea. Si dupa cercetari la mai multi mecanici si cunoscatori, care mi-au zis ca e posibil sa nu aiba garnitura nimic, doar ca ar fi radiatorul pus prea jos, am decis sa paricip. Asa am luat parte la prima si singura competitie legala, doar la libere, si cu interventii. Important a fost ca am participat, am vazut cum e si a fost super tare, poate mai frumos decat la liniutele nocturne. Mai mult am luat bataie, la o cursa chiar aiurea, dar am vazut si aspectul asta si am de unde invata. Poate si daca ma ajuta masina mai mult............, dar stiam ca nu ma dusesem pt premii, just for fun, de exemplu portbagajul era plin cu tot felul de piese si alte alea pe care le tineam in el. Atasez cateva poze, care le-am gasit destul de greu ieri, filmuletele nu am putut sa le iau.
Salutare la toata lumea si multa bafta, in special lui George

Cipilica 30-06-08 17:02

Vand motorul absolut complet, pret 700 euro fix.
Mai multe detalii gasiti aici: https://forum.4tuning.ro/463-motoare/80972-vand-motor-m20b25-ursulet.html
P.S. in functie de cat de repede il vand va incepe si munca la urs, momentan hiberneaza, in plina vara:lol:; povestea va continua

Cipilica 01-07-08 20:18

Dupa ce am luat bataie zdravana de la un alt urs am zis sa ma apuc de treaba k nu mai merge asa. Insa pana sa ma apuc de motor am cazut ispitei si am achizitionat o suspensie noua KW care mi-a redus iar bugetul la zero. Asa k am mai asteptat o perioada, pentru k vroiam sa schimb si calandrul sa rezolv si racirea, si toata operatia costa prea mult iar pe etape am zis ca nu are rost. Asa se face k in toamna '06 am luat suspensia dar nu am montat-o, din acelasi motiv, daca tot ma apucam de treaba sa le fac pe toate. Vroiam sa cumpar pe parcurs tot ce imi trebuia si cand le aveam pe toate si aveam si banii pentru manopera atunci sa ma apuc de urs. in planul meu erau chiar si bucsele (vroiam din poliuretan) si pivotii, dar cand am vazut ca nu fac fata cu banii am renuntat si am luat doar consumabilele pentru motor, absolut toate. Si asa am intrat in '07 cu ursul tot pe bara. Insa in primavara am facut tot ce imi propusesem la el mai putin sa schimb suspensia, desi amortizoarele mele erau varza. Din pacate nici nu am reusit sa ma bucur de suspensie, mai tarziu am fost nevoit sa o vand, desi am pierdut din bani, fiind chiar in garanie.
Oricum, dupa lungi asteptari, ursuletul a iesit din nou pe strada, intr-o stare de functionare a motorului mult mai buna, dar nu lipsita de probleme, care tot au continuat sa apara.
......................................

Cipilica 21-07-08 15:15

4 Attachment(s)
Ce culoare sa il vopsesc? Cum ar arata mai bine, tinand cont de faptul ca nu vreau sa fac cine stie ce tuning, ceva mai discret. Astept pareri, mersi.
p.s. asa arata in asteptarea unui transplant de inima:shock:

All times are GMT +2. The time now is 20:54.

- Copyright 2026 4Tuning