![]() |
Re: Motoare mai mici pentru VW Golf VI?
degeaba fac motoare mici si masina ramane la fel de grea, consumul nu cred ca o sa il scada, nu?
|
Quote:
citeste ce scrie mai jos. Power: 53 kW / 72 PS Fuel Type: Petrol Fuel consumption combined: ca 6.4 l/100km Fuel consumption (urban): ca 8.4 l/100km Fuel consumption (extra-urban): ca 5.2 l/100km CO2-Emissions combined: ca 152 g/km deci clar nu corespunde cu ce ai scris tu. |
a era vb despre aveo.
|
Las ca si la Fabia cartea tehnica zice ca are consum de 4.9% extraurban si de fapt e peste 6(mers frumos)
Vb de motorul 1.2 64Hp |
1.0 si 1.2 pentru golf 6?e cam greu de crezut,dar o sa vedem,oricum fiecare isi alege maisna pe care o doreste nu toti vor masini puternice
|
2.0tfsi nu stiu daca va mai fi sa va merge in paralel cu noul 2.0tsi
|
Quote:
|
abia astept sa iasa pe piata
|
foarte bine... vw trebuie sa se concentreze asupra motoarelor mici, care sunt din ce in ce mai cautate datorita costurilor de intretinere si a taxelor mici. 1.2 actual e penibil... 3 cilindrii...
dar cum nu-i poti multumi pe reisari care viseaza numa la v8-uri de 6litri, aia e... normal ca o sa fie si motoare mari, 1.8T fiind suficient de mare pentru un golf si suficient de performant, fapt dovedit de gti, dar fiind un hatch nu e nevoie de peste 100cp sa-l puna in miscare, si multa lume nu are nevoie de acceleratie fenomenala... o sa vedeti ca se va vinde foarte bine motorul acesta |
Mai lasati consumul ...pe mine ma intereseaza puterea...is curios cum arata varianta GTI si mai ales R32....
|
Quote:
si ai sa vezi tu cand iti iei permisu cum te intereseaza consumu, cand pleci de acas cu juma de rezervor, te plimbi putin, o calci de 2-3ori si te intorci in parcare cu aproape un sfert si te intrebi cum... sau dupa ce o calci putin si te uiti cum a mai coborat putin acu de la benzina... parca-ti coboara ceva in cap... deci deocamdata... silence... |
Quote:
kat despre motoarele mici pe caroserii de peste 1100 kg, e deja cam exagerat. cand se urca 5 persoane in masina si aer dat drumu din parti o sa mai traga masina aia |
Quote:
Foarte bine ca se gandesc la motoare mici dar sa le faca si mai performante...ca cel de 1.2 nu prea e cine stie ce...dar in ziua de astazi apar din ce in ce mai sofisticate, deci cred ca vor reusi si VW. |
Mda ... logan curat :))
|
LOL, app de consum. Am ajuns sa facem un plin cu 300RON. Daca ar fi sa m un R32 sau mai stiu si eu ce "cometa" cu motor de peste 3000cmc... :(
Se aduna... Asigurarea e si ea ceva, iar reviziile la fel, si, cu cat mergi mai mult, cu atat alimentezi mai mult... Sa bagi 400Ron lunar intr-o masina, mi se pare prostesc. Cred ca constransi de aspectul asta, cu totii vom migra spre motoarele economice care exista si care vor fii lansate :) A, am auzit ca VW va lansa si un "diesel" cu common rail. Este premiera, nu? A mai auzit cineva stirea asta? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:46. |
- Copyright 2026 4Tuning