![]() |
Re: Piese tuning DAEWOO
fai tot posibilu' si vorbeste cu prietenul tau sa incerce sa caute ceasuri cu plasma pt espero! yo unu fac comanda la 3 bucati , indiferent de pretz !
|
La ce iti mai tre' ceasuri cu plasma..
cand tu ai... Quote:
|
Quote:
Le poti face tu, daca ai ceva cunostinte electromecanice si rabdare.:D |
Quote:
|
Quote:
matiz-ul cu angel-eyes-uri e al tau...daca da zi-mi si mie cum ai reusit sa le pui ca eu am ceva vreme de cand ma chinui...merci. Quote:
|
deci pana la urma nu am inteles ,,,,..... se pot aduce elemente sau nu ? vad ca toata lumea vrea cate ceva dar nimeni nu vb ceva clar....ca aduce... .
|
daca se poate aduce ma bagati si pe mine pe lista cu o pereche de stopuri spate matiz ceva finut
|
Va sfatuies sa NU va luati faruri cu lupa pentru Cielo pentru ca nu se vad bine .
|
pt faruri de matiz ca cele din poza va ajut eu este super simplu este chit de cumparat care include si bixenon se monteaza super usor pe farul original exact ca in poza au si inel deci nu vad rostul eventual sa vb cu prietenul chinez si sa aduci acele chituri la juma de pret si asa as lua si eu vreo 4 chituri :D cine vre link cu chitu de lupe sa dea pm
|
Quote:
|
salut,cat ar costa primul far de cielo
http://www.lsautoparts.com/www/daewoo%20%20lamps.htm LS-DL-002-2 HEAD LAMP WITH CORNER LAMP (CRYSTAL,BLACK,W/RIM) semnalul LS-DL-004 CIELO CORNER LAMP(CRYSTAL) Stopuri LS-DL-006-2 TAIL LAMP(CRYSTAL) R 96175587 L 96175586 |
1 Attachment(s)
Ar costa 120 de lei bucata si semnalizarile vreo 20 de lei bucata. Problema e alta nu se gasesc. Si chiar daca se gasesc, sunt cu reglaj manual, sunt facute cam prost si trebuie sa le desfaci ca sa le pui reglajul electric si sa le pui silicon calumea. Si dupa, intradevar se merita... Dar semnalizarile orice le-ai face, tot se ingalbenesc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning