Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Piese tuning DAEWOO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/80110-piese-tuning-daewoo.html)

electric_style 27-09-08 22:58

Re: Piese tuning DAEWOO

fai tot posibilu' si vorbeste cu prietenul tau sa incerce sa caute ceasuri cu plasma pt espero! yo unu fac comanda la 3 bucati , indiferent de pretz !

RD-Woo 28-09-08 14:37

La ce iti mai tre' ceasuri cu plasma..
cand tu ai...
Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 1780355)
...bord cu becuri albastre + ace rosii (unicat)

nt98adu 13-01-09 20:12

Quote:

Originally Posted by marius18 (Post 1762849)
stiti cumva de unde pot cumpara faruri cu angel eyes pt cielo?

Le poti face tu, daca ai ceva cunostinte electromecanice si rabdare.:D

Manson 15-02-09 17:50

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 1573239)
spoiler fata / spate modificat, niste stopuri clare, si niste jante . vezi pozele... :lol: astept raspuns..cu ce se poate....

superbe farurile ...m-ar interesa si pe mine

t3ofil 16-02-09 03:08

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 1573239)
spoiler fata / spate modificat, niste stopuri clare, si niste jante . vezi pozele... :lol: astept raspuns..cu ce se poate....

matiz-ul cu angel-eyes-uri e al tau...daca da zi-mi si mie cum ai reusit sa le pui ca eu am ceva vreme de cand ma chinui...merci.

Quote:

Originally Posted by sadcris (Post 1572942)
Salut,
De curand mi-am facut un prieten chinez pe care l-am rugat daca poate sa imi dea ceva linkuri cu piese tuning de daewoo.
El ma rugat sa fac o lista cam cu cea ce m-ar interesa si sa i-o trimit.
Daca ar fi cineva interesat dintre proprietarii de daewoo de anumite piese sau ceva referitor de tuning v-as ruga sa scrieti cam ce v-ar interesa in limba engleza si sa facem o lista sa vedem daca ne-ar putea ajuta prietenul meu sa gasim cat de cat ce avem noi nevoie.
Va multumesc.

niste stop-uri...o prelungire de spoiler pt fatza si un eleron dragutz...pt matiz evident

~ 69 USP 06-05-09 17:47

deci pana la urma nu am inteles ,,,,..... se pot aduce elemente sau nu ? vad ca toata lumea vrea cate ceva dar nimeni nu vb ceva clar....ca aduce... .

mitzy 12-05-09 10:01

daca se poate aduce ma bagati si pe mine pe lista cu o pereche de stopuri spate matiz ceva finut

Allynush 09-09-09 01:10

Va sfatuies sa NU va luati faruri cu lupa pentru Cielo pentru ca nu se vad bine .

Rares_bv 21-09-09 21:13

pt faruri de matiz ca cele din poza va ajut eu este super simplu este chit de cumparat care include si bixenon se monteaza super usor pe farul original exact ca in poza au si inel deci nu vad rostul eventual sa vb cu prietenul chinez si sa aduci acele chituri la juma de pret si asa as lua si eu vreo 4 chituri :D cine vre link cu chitu de lupe sa dea pm

laurentiu NT 29-09-09 21:02

Quote:

Originally Posted by Rares_bv (Post 2658127)
pt faruri de matiz ca cele din poza va ajut eu este super simplu este chit de cumparat care include si bixenon se monteaza super usor pe farul original exact ca in poza au si inel deci nu vad rostul eventual sa vb cu prietenul chinez si sa aduci acele chituri la juma de pret si asa as lua si eu vreo 4 chituri :D cine vre link cu chitu de lupe sa dea pm

Nu vrei sa-l postezi aici poate mai e cineva interesat..

fashionboy01 18-05-10 08:55

salut,cat ar costa primul far de cielo
http://www.lsautoparts.com/www/daewoo%20%20lamps.htm

LS-DL-002-2 HEAD LAMP WITH CORNER LAMP
(CRYSTAL,BLACK,W/RIM)

semnalul

LS-DL-004 CIELO CORNER LAMP(CRYSTAL)

Stopuri
LS-DL-006-2 TAIL LAMP(CRYSTAL)
R 96175587
L 96175586

banzay 19-05-10 11:09

1 Attachment(s)
Ar costa 120 de lei bucata si semnalizarile vreo 20 de lei bucata. Problema e alta nu se gasesc. Si chiar daca se gasesc, sunt cu reglaj manual, sunt facute cam prost si trebuie sa le desfaci ca sa le pui reglajul electric si sa le pui silicon calumea. Si dupa, intradevar se merita... Dar semnalizarile orice le-ai face, tot se ingalbenesc...

All times are GMT +2. The time now is 22:29.

- Copyright 2026 4Tuning