![]() |
Re: Broscuta 1965 Cabrio
Quote:
|
ha ha:lol: masina lu cata a aj aici, nici nu stiam. masina este din brasov, propietaru sta in noua si nu iese cu ea decat vara. bravo celui care a adus.o in stadiul asta. masina intoarce multe capete pe strada,e unicat. bravo inca odata celui care a facut acest proiect
|
masina arata super tare!nu mai are nimeni niste poze mai recente?
|
am sa incerc eu sa.i fac cand ajung la el la garaj zilele astea
|
La cati bani au fost investiti in masina asta, putea sa iasa o bomba de masina. Fara supapare, oricat de conservator sau neconservator ar fi proprietarul, parerea mea e ca s-a intrecut mult masura.
|
salut.am de vanzare piese porsche 944,pentru cei ce vor un upgrade la broscute(punte spate complecta),ptr fata,fuzete,amortizoare, arcuri,discuri,etrieri.ceasuri bord,scaune piele,jenti.....daca e cineva interesat....tel.0722.627.188.
|
nimic impresionant, e foarte urat, are multe defecte kitul ala (ridicaturi)... finisarile sunt proaste...
|
Urata, foarte urata masina..cred ca singuru lucru care imi place e motorul desi si acolo se putea face muult mai bine.Mai bine o reconditionai!
|
Se vede ca sau investit bani, pasiune si munca, insa bumperul din fata nu se potriveste deloc, si jantele strica tot...
|
Se vede cum ti-ai batut joc de o adevarata clasica....
PACAT ...MARE PACAT pentru masina!!!! Imi e mila sa vad niste masini asa simpatice ca un brotac duse spre ridicol!!!! |
Gusturile nu se discuta :) Insa si eu sunt de parere ca o masina clasica trebuie sa ramana originala...ca sa nu vorbim de valoare la o eventuala vanzare.
|
Masina e frumoasa , nu pot sa zic ca nu
Doar ca , parca nu era chiar potrivita , pentru un "proiect de tuning " Acuma , gusturile nu se discuta Felicitari pentru masina |
Omg.. broscuta furioasa... superbaaaa!
Felicitari! |
o fi ea unicat,dar eu unu nici macar nu as vrea sa ma vada cineva in asa masina...era mult mai frumoasa originala si mai apreciata!
|
Super tare masinuta. Cea mai originala broscuta vazuta in ultima vreme.Desi se vede ca nu te-ai zgarcit deloc la fibra, i-ai dat cata ai vrut tu.
:) Sigur atragi toate privirile pe strada cu ea, iar muzica cred ca o 'aud' si surzii, nu? :) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:44. |
- Copyright 2026 4Tuning