![]() |
Re: Va aparea Dacia Sandero GrandTour?
abia au scos pe piata in Romania sandero si acuma ii fac si alta varianta dar in poze tot timpul arata bine se va vedea si in realitate cum va fi
|
mai degraba as cumpara-o in varianta GrandTour:D
|
daka sar face o dacie ca asta sigur miashi lua si yo un model
|
Arata destul de bine, sper sa o scoata asa, daca se poate si cu jentile alea! Dar eu vreau sa vad fata masini, e cat de Sandero sau e altfel??
|
in sfrasit un proiect ft bun facut de cei de la Dacia.
nah multi am vrea ca acest model sa iasa, este un mare + pt Dacia daca nu mai continua cu restilizarea sub 20.00 de forme a loganului. ii felicit doar daca scot acest model, daca nu sunt niste pompalai. |
da da ...o sa scoata la anu si la multi ani asta...cu jentile alea de 17 si daca nu ma insel are slikuri :))))))) cred ca scoate dacia asa ceva...
bot de sandero ,spatele de grandtour exceptand stopurile care sunt de mcv oarecum |
Mai terminati-o mai ca nu sunt astia asa de prosti ca sa-si taie craca de sub picioare !
Cum ar fi sa scoata Dacia un contracandidat "SANDERO GRANDTOUR" la un produs care se vinde destul de bine "LOGAN MCV" care este facut tot de ei ? |
e faina...
|
parerea mea ca oricat de urata ar fi dacia ... daca e ieftina o sa vanda in romania la greu
|
pai da...un 14 mii acolo...ieftin nene
|
La 14 mii gasesti alternative de masini noi mai bune zic eu.
|
Mie mi se pare ca seamana a q7...q5...bate a audi asa :) din poza aia---parerea mea
|
Asta chiar tinde spre un ...model..
|
arata bine..e un inceput...
|
arata marfa :D e copie de renault egane break :D oricum e mult mai mijto decat loganu de akm
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning